AES

En bestyrelse bestående af unge fra elevråd

Aalborg Elevsammenslutning gør en ekstra indsats for dit og resten af kommunens mange elevråd.

Hvad er AES?

AES er en bestyrelse bestående af elever fra elevrådene på Aalborg kommunes skoler.

Elevrådsrepræsentanter

Unge fra elevråd på skolerne har mulighed for at blive en del af AES-bestyrelsen. Er du interesseret kan du kontakte Anne eller Anders nederst på siden.

Årligt tema

AES Vælger et årligt tema som Skoleforvaltningen skal have fokus på.

Midler til tiltag

Gennem AES kan elevråd søge midler til events, projekter eller tiltag på deres skole.

Sidder du i elevrådet på din skole?

Så har du mulighed for at blive en del af bestyrelsen i Aalborg kommunes fælleselevråd, Aalborg Elevsammenslutning.

Aalborg Elevsammenslutning vælger hvert år et emne/tema, som de ønsker, at Skoleforvaltningen sætter ekstra fokus på. Til dette tema medfølger midler, som Aalborg Elevsammenslutning kan bruge til at lave events eller projekter til kommunens elevråd.

Gennem Aalborg Elevsammenslutning har skolernes elevråd også mulighed for at søge midlerne til projekter eller tiltag på deres skole, hvor bestyrelsesmedlemmerne i Aalborg Elevsammenslutning tager den endelige beslutning om, hvor mange midler hver ansøgende elevråd skal have. Aalborg Elevsammenslutning er i tæt samarbejde med Danske Skoleelever (DSE).

Vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte Anne eller Anders

Anne Juel Larsen
kontakt@aalborgungebyraad.dk