Cross begynderhold 9 (0112)

BEGYNDERHOLD

Dette hold er for elever, der går i 7.-10. klasse

Min. deltagerantal: 5

Max. deltagerantal: 12

Sted: Crossbanen, Gl. Hvorupvej 137, 9400 Nørresundby

Motocross er for jer, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine. I vil blive uddannet i sikkerheden omkring det at køre cross og være på et værksted. Før I slippes fri på vores fantastiske bane, skal I gennem en køreteknisk uddannelse. Der er absolut intet krav til, at I har prøvet at køre på en crosser før. Hvis I vælger 2 fede dage hos os, vil vi garantere, at I vil få en masse smil og sjove oplevelser.

Husk: Lange bukser og langærmet trøje samt en god madpakke

Tilmeld Cross begynderhold 9

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0112

Max 12 tilmeldinger

Sted Crossbanen Hvorup

Tid Mandag d. 15/11 og 22/11, begge dage kl. 16:30-20:30
Gl. Hvorupvej 137, 9400 Nørresundby

Tilmeldingsfrist: mandag 15. nov 2021 kl. 22:00

Pris Deltagelse er gratis

Cross begynderhold 4 (0107)

Vores crosshold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

Cross begynderhold 4 (0107)

Cross begynderhold 5 (0108)

Cross begynderhold 4 (0107)

Cross begynderhold 7 (0110)

Vores cross begynderhold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

OBS: Bemærk at holdet KAN blive flyttet til foråret hvis vejret/føret bliver for dårligt. Du vil i givet fald modtage besked herom i god tid, med oplysninger om nyt tidspunkt for undervisningen.

Cross begynderhold 4 (0107)

Cross begynderhold 6 (0109)

Cross begynderhold 4 (0107)

Cross begynderhold 8 (0111)