Cross & MX Workshop (Fritidsvalgfag) (0302)

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med motocross kørsel på en proffessionel bane, samt at udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver på MX maskinerne. Med dette som udgangspunkt, lærer vi noget om mekanikerfaget, motorteknik, elektronik m.v.

Du kommer til at arbejde med MX maskinerne, foretage vedligeholdelse, reparationer og justeringer på motorer, bremser, kobling og stel.

Du vil få et grundlæggende kendskab til firetaktsmotoren, forståelse for værkstedsarbejde, sikkerhed og personlige værnemidler mm.

At køre motocross er en fysisk og mentalt krævende sport, der konstant udfordrer udøveren. Vi starter helt fra bunden, hvor du lærer grundteknikkerne i motocross kørsel, og trin for trin bygger vi selvtilliden og de fysiske og mentale færdigheder op gennem øvelser, konkurrencer og opgaver.

• Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse.
  • Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Færdighedsmål

• Færdigheder i anvendelse af de basale håndværktøjer inden for mekaniker branchen.
  • Færdigheder i anvendelsen af måleinstrumenter og relevante måleværktøjer.
  • Færdigheder i at arbejde efter anvisninger i instruktionsbøger og service manualer

Vidensmål

• Viden om MX kørsel og de basale krav til fysik og motorik
  • Viden om sikkerhed på banen, brugen af personligt sikkerhedsudstyr
  • Viden om basal motorteknik, primært mindre firetaktsmotorer
  • Viden om at færdes i et værksted, kendskab til personlige værnemidler, miljø og sikkerhed i arbejdet

Kompetencemål

• Kompetencer til at indgå i praksisfællesskaber
  • Kompetencer til at færdes i en værksteds kontekst
  • Kompetencer til at reflektere over sin adfærd og hvilken betydning denne kan have.
  • Kompetencer til at varetage mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver med brugen af de basale håndværktøjer inden for mekanikerfagene

Erik G. Balle

erik@ungaalborg.dk

Tilmeld Cross & MX Workshop (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0302

Max 12 tilmeldinger

Sted Crossbanen Hvorup

Tid Opstartsdato:

Undervisning: (i alt 30/60 timer)

Sted:

Tilmeldingsfrist: fredag 20. aug 2021 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sangskrivning (Fritidsvalgfag) (0304)

På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi starter helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler.

Food Maker (Fritidsvalgfag) (0306)

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.
Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag)  (0311)

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag) (0311)

UngAalborg Brandkorps (UAB) er en del af Nordjyllands Beredskabs frivillige beredskab og er et tilbud til dig, som har lyst til at prøve kræfter med brandslukning og førstehjælp.