DanseDrift x Blok X

Kom til sjove og uforpligtende dansetimer når DanseDrift og BlokX kickstarter deres samarbejde som en del af Aktiv Sommer i uge 32. 
Der er 10 pladser tilbage. Læs mere eller tilmeld dig herunder...

Dette hold er for elever, der går i 6.-10. klasse FØR sommerferien

DanseDrift er et nyopstartet danseprojekt, som faciliterer danseundervisning for dig, der har lyst til at prøve kræfter med dans i et trygt og inkluderende rum, hvor der er plads til fejl og læring. Gennem DanseDrift kan opdage nye måder at udtrykke dig på og blive en del af et positivt fællesskab, hvor dans er i centrum.
 
Vi prøver kræfter med flere forskellige stilarter, og der er ingen krav til tidligere erfaring med dans. 
 
Mød underviserne på projektet: 
 
Lærke er danser, koreograf og underviser i dans og performance. Hun er uddannet fra Aarhus Dance Education i sommeren 2022, og har siden da arbejdet som freelance performer og underviser. Hun er bl.a. stifter af Dansekompagniet Synergi samt projektleder på projektet “Joy of Swing”. Lærke er en versatil danser med erfaring indenfor mange forskellige stilarter. Hun brænder for at videregive sin glæde ved bevægelse, og skabe trygge rum med plads til fejl og læring.
 
Sofie er danser og uddannet i socialt arbejde. Hun har deltaget i mange forskellige danseprojekter og workshops. Hun har førhen danset med unge i et integrationsprojekt samt været aktiv i det sociale frivillige miljø. Hun har for nyligt været en del af at implementere en forebyggende indsats for unge i begyndende mistrivsel kaldet ’SammenUng’. Sofie har altid været betaget af hvordan man kan bruge dansen til at forbedre sin mentale tilstand, og herigennem skabe et rum hvor man kan slippe følelserne ud og opleve følelsen af empowerment.
 
Vi glæder os til at møde dig!
 

Min. deltagerantal:  5

Maks. deltagerantal: 12 

Kontaktperson: Sofie Marie Nielsen                   

Mail: flowzion.dance@outlook.dk

DanseDrift x Blok X

Tid og Sted Onsdag d. 7/8 kl. 12.00-14-00
Ungdomskulturhuset Blok X, Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg

Alder Du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Holdnummer 3160
Tilmeldinger Max pladser: 12
Sted Blok X
Tilmeldingsfrist onsdag 31. jul. 2024 kl. 10:00
Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Flere aktiviteter…