De sociale medieambassadører er et tilbud til skolernes 7.-10. klassetrin i Aalborg Kommune, hvor Det bliver inddragende, tankevækkende og lærerigt, når de sociale medieambassadører sætter spotlight på elevernes brug af og holdninger til sociale medier.
Når de sociale medieambassadører besøger klasserne, vil de få eleverne til at overveje og forholde sig til, hvordan de bruger de sociale medier, der fylder mere og mere i elevernes hverdag. Det handler om læring og dannelse. Det er de sociale medieambassadører, der udgøres af unge universitetsstuderende, som har udviklet deres eget undervisningskoncept til folkeskolernes elever. Bag de sociale medieambassadører står UngAalborg i samarbejde med Aalborg Universitets Institut for Kommunikation.

Unge vil danne unge

De sociale medieambassadører vil komme omkring alt fra jura og sikkerhed over adfærd som for eksempel sprogbrug til en etisk og holdningsbaseret dialog om sociale medier. Det bliver både underholdende og lærerigt. De studerende har i deres konceptudvikling blandt andet fået faglig sparring af forskere på Aalborg Universitet og fået inspiration til pædagogiske metoder fra UngAalborgs øvrige ung-til-ung grupper.

Medieambassadører

De Sociale Medieambassadører er ung-til-ung undervisning uden løftede pegefingre. Eleverne får en arena, hvor de kan dele deres erfaringer og holdninger med lidt ældre unge.

Booking og pris

• Booking skal ske senest 1 måned før arrangements afholdelse.
  • De sociale medieambassadører kan nu bookes af folkeskoler og ungdomsklubber i Aalborg Kommune.
  • Undervisningen er rettet mod elever på 7.-10. klassetrin.
  • Undervisningen koster 500 kr. pr. klasse.
  • Undervisningen udgør sædvanligvis en dobbelt lektion, men andet kan også aftales.

Booking/kontakt

Line Neergaard
medieambas@ungaucnet.dk
+45 30 56 44 25

UngAalborg / Aalborg Kommune er tovholder i samarbejde med Kommunikation & Design/ Aalborg Universitet.