Digital kunst (7011)

Er du god til at tegne med papir og blyant, og har lyst til at tage det til next level? Eller har du en vild kreativ hjerne, men mangler redskaberne til at få idéen ud? Så er vores nye digitale kunsthold måske noget for dig! 
På holdet “digital kunst” arbejder vi med kreativitet og tegning på mange forskellige måder, og det er sjældent at vi bruger papir og blyant. Vi skal arbejde i ProCreate på Ipads, hvor du lærer at tegne digitalt, og får en masse tips og tricks til at bruge forskellige teknikker og effekter i ProCreate. Du får mulighed for at printe dine digitale designs, så du kan også lærer at lave plakater! 

OBS: I øjeblikket er der ingen stardato eller tidspunkt. Startdato og tidspunkt meldes ud, så snart holdet har fuld tilmelding og der ikke er flere pladser tilbage. 

Tilmeld Digital kunst

ALDER
Du skal være fyldt 13 år.

Holdnummer 7011

Max 10 tilmeldinger

Sted Blok X

Tid Ugedag: torsdag
Lokation: Blok X

Datoer og tidspunkter kommer når holdets ledige pladser er fyldt ud.

Tilmeldingsfrist: onsdag 18. nov 2020 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Flere hold i kategorien

Kniv & Krea (9201)

Tilmeld Kniv & Krea – Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse. Holdnummer Max 25 tilmeldinger Sted Gl. Lindholm Skole Tid Tilmeldingsfrist: 04. December 2020

læs mere

Kniv & Krea

x Tilmeld Kniv & Krea ALDERDu skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse. Holdnummer Max 25 tilmeldinger Sted Gl. Lindholm Skole Tid Tilmeldingsfrist: 03. Dez 2019 00:00 Pris Deltagelse er gratis Tilmeld

læs mere