DM i spiludvikling er for alle der brænder for spiludvikling.

DM i spiludvikling startede i 2016 og er blevet et årligt event, hvor de bedste spil fra spiludviklere i Danmark vises frem i Aalborg til GameScope spilfestivalen. Eventet har til formål at få flere til at opdage interessen for digital spiludvikling samt at kunne finde nye talenter, både unge som gamle.

DM i spiludvikling henvender sig til alle der har lyst og brænder for at arbejde med spiludvikling. Konkurrencen annonceres i januar, hvor man derefter kan begynde at udvikle et spil som man senest sender ind før deadline som annonceres senere i 2019.

Juryen udvælger derefter de projekter der får lov til at deltage til den endelige finale. I finalen får man en plads til GameScope hvor man kan vise sit spil frem til publikum og til dommerne som går rundt og prøver spillene. Dommerne (som normalt arbejder indenfor spilindustrien) prøver og bedømmer spillene og kommer sammen frem til det hold der vinder til DM i spiludvikling.

Eventet bliver afviklet til GameScope spilfestivalen i Aalborg Kultur og Kongrescenter, hvor du også kan se mange andre spændende ting fra spilindustrien.

Se mere info på www.dmspil.dk

Dato for næste event i 2019 annonceres senere.
Eventet kræver ikke tilmelding for publikum.

Kontakt

Christian Skriver Kragegaard
E-mail: christian@ungaalborg.dk | Mobil +45 93 52 09 10