VALGFAG | Hvad er det for noget, spørger du måske om? Hvis du godt kan lide at undre dig og stille spørgsmål, måske endda store spørgsmål, så er filosofi helt sikkert noget for dig! På valgholdet Filosofi, lærer du at arbejde med spørgsmål af nærmest alle slags, store som små, og så lærer du, hvordan du kommer tættere på sandheden og mulige svar på nogle af de spørgsmål, vi mennesker har stillet os selv, lige så længe som vi har eksisteret.

Men i stedet for bare at se på verden og beskrive den, som vi plejer, så kommer du på valgholdet i filosofi til, at kigge på verden med nye briller – med filosofiske briller. For filosofien tager ikke noget for givet, og derfor vil du på valgholdet i filosofi lærer at se på verden, som du måske aldrig har set den før. Det er en rejse, hvor du vil prøve at besvare ubesvarlige spørgsmål og pusle med tankeeksperimenter og etiske dilemmaer, som har drillet de største genier i tusinder af år.

Du kommer til at lære at tænke ‘uden for boksen’, klart og logisk og hvis du er heldig, bliver du faktisk en lille smule klogere på det hele.

Kontakt

Kontakt

Wilma Walther Hansen
ww-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 16