Teknologikonkurrence for unge mellem 10 til 16 år. Unge fra forskellige skoler dyster indenfor forskning, teknologi og profilering. Konkurrencen byder på robotkørsel, underholdning og innovative løsninger.

Tilmeldingen til FIRST® LEGO® League 2019 er åben fra den 1. februar! Turneringen arrangeres 9. november 2019.

Det kræver, at man har et “Challenge sæt” (LEGO®-deler og robotbane) + en LEGO® MINDSTORMS®-robot, før man kan løse robotdelen af opgaven. Challenge sæt kan bestilles på hos FIRST Scandinavia Partner. Robot kan bestilles hos MV Nordic.

Tilmeldingsgebyr: NOK 2.300, DKK 2.200, SEK 2.500.
Tilmeldingsgebyret er inklusiv 12 t-shirts, adgang til årets opgave samt adgang til holdsiden.

Til vejledere

At være vejleder i FIRST® LEGO® League er både udfordrende, lærerigt, inddragende, slidsomt, spændende og ikke mindst vældigt morsomt!

Ved at give børn og unge mulighed for at opleve naturfag, matematik, teknologi og mange andre emner på en spændende og inddragende måde, oplever mange af dem, at deres interesse for naturvidenskabelige fag og teknologi øges!

FIRST® LEGO® League er et projekt, som fremmer et godt klassesammenhold.

På denne vejlederside kan du finde oplysninger om det at være vejleder, hvordan konceptet passer i skolen og gode ressourcer til arbejdet som vejleder.

Læs mere på https://hjernekraft.org/fll/for-veiledere

[Christian]