Food Maker (Fritidsvalgfag) (0306)

Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.

Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

Færdighedsmål

• At skabe bedre måltidsvaner for unge.
  • At eleverne skaber og former i fællesskab uden forudsætninger end, at de er unge og gerne vil være med/deltage.
  • At de arbejde udfra en tilgang, hvor det er okay at fejle “ Ups / yes jeg har lavet en fejl”
  • At eleverne bliver præsenteret for nye og alternative tilgange til mad.
  • At eleverne arbejder udfra et mere positivt sundhedsbegreb.

Vidensmål

• Viden om FoodMaker konceptet.
  • Viden om ernærring, sund kost og et bredere og mere positivt sundhedsbegreb

Kompetencemål

• At eleverne bliver mere bevidste om: sundhed, måltidsvaner og ernæring.
  • At eleverne kan påvirke sine egne levevilkår og skabe en forandring.
  • At eleverne kan  skabe måltider selv men, i MAKER kulturen bruger vi “ at gøre det sammen” Sammen skaber vi mere og lære af og med hinanden.

Kontakt:

Else Petersen

else7224@ungaalborg.dk

Tilmeld Food Maker (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0306

Max 10 tilmeldinger

Sted Blok X

Tilmeldingsfrist: lørdag 25. jun 2022 kl. 10:00

Pris Deltagelse er gratis

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sangskrivning (Fritidsvalgfag) (0304)

På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi starter helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler.

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag)  (0311)

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag) (0311)

UngAalborg Brandkorps (UAB) er en del af Nordjyllands Beredskabs frivillige beredskab og er et tilbud til dig, som har lyst til at prøve kræfter med brandslukning og førstehjælp.