Vælg en side

Food Maker (Fritidsvalgfag) (0306)

Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.

Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

Færdighedsmål

• At skabe bedre måltidsvaner for unge.
  • At eleverne skaber og former i fællesskab uden forudsætninger end, at de er unge og gerne vil være med/deltage.
  • At de arbejde udfra en tilgang, hvor det er okay at fejle “ Ups / yes jeg har lavet en fejl”
  • At eleverne bliver præsenteret for nye og alternative tilgange til mad.
  • At eleverne arbejder udfra et mere positivt sundhedsbegreb.

Vidensmål

• Viden om FoodMaker konceptet.
  • Viden om ernærring, sund kost og et bredere og mere positivt sundhedsbegreb

Kompetencemål

• At eleverne bliver mere bevidste om: sundhed, måltidsvaner og ernæring.
  • At eleverne kan påvirke sine egne levevilkår og skabe en forandring.
  • At eleverne kan  skabe måltider selv men, i MAKER kulturen bruger vi “ at gøre det sammen” Sammen skaber vi mere og lære af og med hinanden.

Kontakt:

Else Petersen

else7224@ungaalborg.dk

Tilmeld Food Maker (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0306

Max 10 tilmeldinger

Sted Blok X

Tilmeldingsfrist: lørdag 25. jun 2022 kl. 10:00

Pris Deltagelse er gratis

Flere hold i kategorien:

Sangskrivning (Fritidsvalgfag) (0304)

På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi starter helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler.