Fra tanke til sang – Musik og skolefravær (0559)

Omdrejningspunktet på dette hold er at forebygge skolefravær og give unge med øget skolefravær mere livskvalitet og mod på livet. Baggrunden for indsatsen tager afsæt i Center for Ungdomsforsknings resultater i forhold til, hvordan kunst og kultur kan gøre en forskel for unge, der er udsatte eller på kant til at droppe ud af systemet.

Formål:
at skabe mere livskvalitet blandt unge med øget skolefravær
at bruge musikkens, kunstens og kulturens potentialer til at skabe større skoleglæde blandt elever med øget skolefravær

Vi arbejder med både individuelle forløb og mindre hold, hvor eleverne arbejder i kreative processer med tekstarbejde, sangskrivning og produktion. Der kan laves kobles instrumenter på efter behov.

Vi tilbyder særligt tilrettelagte musikforløb for 7.-9. klasse om onsdagen kl. 9-12 på Ungdomskulturhuset Stationen i Nørresundby. Her vil eleverne bl.a. arbejde med tekster, sangskrivning og lydproduktion. Vi forsøger at samle de tanker, som flyver rundt i dit hoved. Vi får dem skrevet ned på papir, og derefter skaber vi en sang ud fra teksten. Det bliver herefter også muligt at få sangen indspillet.

Kontaktperson: Julia Østergård – mail julia@ungaalborg.dkmobil: 9352 0928

Tilmeld Fra tanke til sang – Musik og skolefravær

ALDER
Du skal være fyldt 12 år.

Holdnummer 0559

Max 10 tilmeldinger

Sted Stationen

Tid Onsdag kl. 9.00 – 12.00 på Stationen, Stationsvej 10, 9400 Nørresundby

Tilmeldingsfrist: onsdag 22. dec 2021 kl. 00:00

Pris Deltagelse er gratis

Globalisterne – Det internationale hold (0705)

På dette hold byder vi verdens mangfoldighed velkommen. Det globale perspektiv handler om et større globalt udsyn og indsigt i andre kulturer. Det kan du bl.a. få gennem ungdomsudvekslinger. En udveksling giver dig nemlig stor mulighed for at møde andre unge fra andre kulturer og lande.