Outdoor Foodmaker er for dig, der vil opleve naturen gennem maden. Over tre eftermiddage i foråret mødes vi i skoven, på en ø og ved havet for at lave mad over bål. Vi arbejder med simple teknikker, bruger råvarer fra naturen og lærer, hvordan bålmad kan være både velsmagende og kreativt.
Hver gang har vi et nyt madtema: forret, hovedret og dessert. Vi finder vilde ingredienser, tilbereder maden sammen og nyder måltidet under åben himmel. Vi pakker udstyret sammen og køber ind i fællesskab. Du lærer, hvordan du styrer varmen i et bål, bruger enkle redskaber og får inspiration til selv at eksperimentere med mad i naturen.
Det får du med:
- Lær at lave mad over åben ild
- Find og brug råvarer fra naturen
- Oplev tre unikke naturområder
- Bliv en del af et fællesskab med andre unge
- Få erfaring med enkle outdoor-teknikker
Tid & sted:
📆 Tirsdag d. 29. april
📍 Hammer Bakker (mødested Servicecenteret)
🕒 15:00-18:30
📆 Tirsdag d. 20. maj
📍 Egholm (mødested Servicecenteret)
🕒 15:00-18:30
📆 Torsdag d. 19. juni
📍 Østkysten (mødested Servicecenteret)
🕒 15:00-18:30
Det er også muligt at tilmelde sig efter første gang.
Kontakt os ved spørgsmål.
Undervisere på holdet:
Liselotte Nørgaard
Tlf. 21 67 47 11
og
Else Petersen
Tlf. 25 20 06 31
Tid og Sted | De tre datoer: Tirsdag d. 29. april 15-18:30 Tirsdag d. 20. maj 15-18:30 Torsdag d. 19. juni 15-18:30 Vi mødes ved Servicecenteret kl. 15. Det er også her vi slutter undervisningen af kl. 18:30. Adresse: |
Alder | Fra 13 år til 19 år. |
Holdnummer | 1022 |
Tilmeldinger | Max pladser: 14 |
Sted | UngAalborg Servicecenter, K. Christensensvej |
Tilmeldingsfrist | onsdag 18. jun. 2025 kl. 12:00 |
Pris | Deltagelse er gratis |