Fuld Pedal (4703)

Holdet er for elever på 9. årgang på Frejlev Skole.

Tilmeld Fuld Pedal

ALDER
Du skal være fyldt 14 år. Desuden skal du gå i 9. klasse.

Holdnummer 4703

Max 25 tilmeldinger

Sted Frejlev Skole

Tilmeldingsfrist: tirsdag 28. sep 2021 kl. 00:00

Pris Deltagelse er gratis

Cross begynderhold 9 (0112)

Vores cross begynderhold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

OBS: Bemærk at holdet KAN blive flyttet til foråret hvis vejret/føret bliver for dårligt. Du vil i givet fald modtage besked herom i god tid, med oplysninger om nyt tidspunkt for undervisningen.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 4 (0107)

Vores crosshold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 5 (0108)

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 7 (0110)