Globalisterne – Det internationale hold (0705)

På dette hold byder vi verdens mangfoldighed velkommen. Det globale perspektiv handler om et større globalt udsyn og indsigt i andre kulturer. Det kan du bl.a. få gennem ungdomsudvekslinger. En udveksling giver dig nemlig stor mulighed for at møde andre unge fra andre kulturer og lande.

Hvad er en ungdomsudveksling og hvordan deltager jeg?

En ungdomsudveksling er et kulturmøde mellem unge fra forskellige europæiske lande. Du skal være mellem 14-19 år for at kunne deltage i en ungdomsudveksling. Det er netop via de unge fra andre lande, som også er med i projektet, du får mulighed for at opleve andre kulturer og lande. Du kommer til at udvide dit netværk og får skabt nye venskaber på tværs af grænser – noget der kommer dig til gode i fremtiden!

Vi deltager jævnligt i udvekslinger, så husk at holde øje med hjemmesiden og nyhedsbreve. Det kan blive din indgang til en verden af nye oplevelser.

Hvad koster det?

UngAalborgs ungdomsudvekslinger er ofte forbundet en mindre brugerbetaling, som afhænger af, hvilken udveksling det drejer sig om. Udvekslingerne er ofte støttet Europakommisionens Erasmus+ program, hvilket medfører at der kun er en lille egenvetaling forbundet med udvekslingerne.

 

Informationsmøde når vi åbner op igen i forhold til Covid19. Du får nærmere information. 

 

Kontakt

Julia Østergård – julia@ungaalborg.dk / 93520928

Else Petersen – else7224@ungaalborg.dk / 25200631

Tilmeld Globalisterne – Det internationale hold

ALDER
Du skal være fyldt 14 år.

Holdnummer 0705

Max 20 tilmeldinger

Sted Blok X

Tid

Tilmeldingsfrist: torsdag 01. jul 2021 kl. 10:00

Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Skiture til Hovden i Norge 2022

Skiture til Hovden i Norge 2022

3 Skiture til Hovden i Norge Først til Mølle. Vælg mellem uge 9, 10 eller 12 ////  TILMELDING ÅBNER DEN 15. OKTOBER. //// OBS: Man skal være fædigvaccineret og kunne fremvise gyldigt coronapas for at kunne rejse ind i Norge. Se yderligere på her. Pris for turen er kr....