Er du ung og ordblind, og vil du udvikle dig og blive en endnu bedre udgave af dig selv? UngAalborg har et tilbud til unge i 7.-10. klasse.

GROW er en uge med kreative kropslige aktiviteter, fællesskab, uddannelsesvejledning, sikring af it- kompetencer og fokus på alle de muligheder, du har lige nu og her og i din fremtid. Du vil møde andre unge, som er ordblinde og i fællesskab med dem styrke dine ressourcer og handlekompetencer.

Video: En personlig historie om Kirsten som blev testet ordblind i 2.g i gymnasiet (Varighed: ca 9 min.)

Målet er, at du opnår indsigt i  dine egne styrker, fremtidige handlemuligheder og udvikler (bedre) strategier til at håndtere de problemer, som du måske går og kæmper med. På den måde går vi i fællesskab efter, at du efterfølgende oplever at have et bedre grundlag for at udfolde dig i både skole og fritid.

Du kommer til at reflektere meget og på en anderledes måde, end du sikkert er vant til. Det sker i en vekselvirkning mellem samtaler med udgangspunkt i dig og de andre unge samt improvisations- og teaterøvelser. Til disse øvelser knyttes praktisk træning i brugen af IT-understøttede hjælpeprogrammer, som du kan bruge både i og udenfor din skolehverdag.

GROW finder sted i Blok X i Karolinelund (Se på Google Maps)

• 1. uge: man-ons: 9.00 – 15.00, tors: 9.00 – 18.30 og fredag 9.00-12.00
  • Derefter nærmere aftalte besøg på din skole

Du skal have adgang til computer og de fornødne programmer.

Tilmelding til forløbet

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk  inden fredag d. 16. august 2019
  2. Derefter skal du, dine forældre og en af dine lærere deltage ved vores fælles informationsmøde for læringsforløbene. Her får du et bedre billede af de forskellige forløb, og du har mulighed for at tale med underviserne. På den måde er du mere sikker på, at du har valgt det rigtige forløb, når du efterfølgende bekræfter eller ændrer din ansøgning.
  3. Kort efter får du besked om, hvorvidt du er blevet optaget.

Afslutning på forløbet

Dagene følges op med besøg på din skole, hvor en af underviserne fra GROW overtager din klasse i et par lektioner omkring et nærmere aftalt indhold, og holder møde med din lærer omkring dine fremadrettede ønsker og behov. Derudover får du mulighed for at holde dine nye venskaber ved lige i GROWclub, som er en klub for ordblinde, hvor vi mødes 4-6 gange om året omkring et indhold du selv er med til at bestemme.

icon-clock-o Datoer 2019

• Uge 47.
  • Herefter individuelt aftalte besøg.

Læringsforløbenes tilmeldingsfrister og tilhørende informationsmøder

Frist 1

• Ansøgning fredag d. 16/8
  • Infomøde mandag d. 19/8
  • Evt. ændret tilmelding mandag d. 9/9. NB: Mindboost og GROWplus dog tirsdag d. 20/8.

OBS: Sidste chance hvis du søger optagelse på GROWplus uge 36/38 og Mindboost uge 35/36.

Frist 2

• Ansøgning senest fredag d. 30. august
  • Infomøde tirsdag d. 3. september
  • Evt. ændret tilmelding mandag d. 9. september

OBS: Sidste chance hvis du søger optagelse på Læringslokomotivet uge 39/43-44-45 og GROW uge 47.

icon-clock-o Datoer 2020

• Uge 10. Herefter individuelt aftalte besøg.
  • Uge 22. Herefter individuelt aftalte besøg.

Datoer for tilmeldingsfrister og tilhørende informationsmøder følger.

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF/2 sider

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt og via sikker administrativ e-mail.

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk