Læringsforløbene er gratis og der skal ansøges om optagelse.

Er du ung og ordblind, og vil du udvikle dig og blive en endnu bedre udgave af dig selv? UngAalborg har et tilbud til unge i 8. klasse.

Grow

GROW er en uge med kreative kropslige aktiviteter, fællesskab, uddannelsesvejledning, sikring af it- kompetencer og fokus på alle de muligheder, du har lige nu og her og i din fremtid. Du vil møde andre unge, som er ordblinde og i fællesskab med dem styrke dine ressourcer og handlekompetencer.

Video: En personlig historie om Kirsten som blev testet ordblind i 2.g i gymnasiet (Varighed: ca 9 min.)

Målet er, at du opnår indsigt i dine egne styrker, fremtidige handlemuligheder og udvikler (bedre) strategier til at håndtere de problemer, som du måske går og kæmper med. På den måde går vi i fællesskab efter, at du efterfølgende oplever at have et bedre grundlag for at udfolde dig i både skole og fritid.

Du kommer til at reflektere meget og på en anderledes måde, end du sikkert er vant til. Det sker i en vekselvirkning mellem samtaler med udgangspunkt i dig og de andre unge samt improvisations- og teaterøvelser. Til disse øvelser knyttes praktisk træning i brugen af IT-understøttede hjælpeprogrammer, som du kan bruge både i og udenfor din skolehverdag.

GROW finder sted i Blok X i Karolinelund (Se på Google Maps)

Mødetider:
Mandag 10.00 – 15:00
Tirsdag: 8.30 – 15.00
Onsdag: 8.30 – 15.00
Torsdag: 8.30 – 18.30
fredag 8.30 – 13.00

Du skal have adgang til computer og de fornødne programmer.

Du skal være opmærksom på, at deltagelse på forløbet kræver, at din skole siger ja til at lade din lærer deltage på forløbet om fredagen i tidsrummet 11:00 – 13:00.

Ansøgning

Ansøg online nederst på siden. Vær opmærksom på, at det kræver, at du har forberedt dig.

icon-clock-o Vigtige datoer for GROW

Rediger
Forløb Ansøgning Svar om optag Informationsmøde Besøg på skolen uge
Uge 10 (2021) 01. feb 08. feb 15 feb Ny opfølgningsmodel undervejs
Uge 20 (2021) Ekstra forløb. 12. apr 19. apr 10. maj Ny opfølgningsmodel undervejs
Uge 37 (2021) 17. aug 19. aug 6. sep Uge 38
Uge 3 (2022) 17. dec 2021 3. jan 10. jan Uge 4
Uge 20 (2022) 25. apr 2. maj 9. maj Uge 21

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Alle infomøder afholdes på Blok X kl. 17:15 – 18:4

På infomødet deltager både du og dine forældre. Din lærer er også velkommen.

Blok X
Karolinelundsvej 40
9000 Aalborg

Ansøgning til Grow

Det er vigtigt, at du læser og forstår dette, inden du ansøger.

Gå kun videre hvis du:

1. Kan motivere ansøgning på vegne af både den unge, forældre og lærer.
  2. Har den unges cpr. nr.
  3. Kender mailadresser og telefonnumre på den unges lærer og på en kontaktperson på skolens kontor.
  4. Kender (en) forælders/værges telefonnummer og e-mail adresse.
  5. Kan svare på spørgsmål om tilladelse til at tage/bruge fotos af ansøgeren.