Oplever du, at det er nærmest umuligt at få lært matematik, og er du parat til at prøve noget anderledes for at få det til at lykkes? Så kunne GROWplus måske være noget for dig.

GROWplus  er et forløb, som starter med 1 + 5 dage, hvor du kommer til at arbejde på en anderledes måde med både dig selv, dit forhold til matematik og din matematiklæring. Sammen arbejder vi med grundlaget for at lære matematik og laver en helt konkret og let overskuelig plan for, hvordan du kan arbejde videre i tiden efter undervisningen. Lad det være sagt med det samme, at det ikke bliver en træningsplan fyldt med traditionelle matematikopgaver, som du skal forsøge at løse!

Du kommer både til at arbejde på et personligt og et fagligt plan, og skal forberede dig på at indgå i et  fællesskab, hvor vi forsøger at støtte hinanden i at genfinde motivationen og troen på, at matematikken kan læres. På det faglige plan bruger vi bl.a. forskellige relevante spil og andre alternative redskaber til at vise, hvordan man kan træne hjernen, så det bliver lettere at både forstå og lære matematik.

Målet er, at du efter de første 1 + 5 dage:

• har viden om, hvordan du kan arbejde med med at give dig selv bedre mulighed for at få lært matematik og med at fastholde motivationen.
  • har lavet helt konkret plan med små målrettede øvelser, som du ved hvornår og med hvem du skal lave.
  • har fået nye venner.

Som afslutning på forløbet besøger vi dig efter ca. 3 uger på din skole for at tage en snak med dig og din lærer om, hvordan det går og måske overtage et par matematiklektioner med nogle af de samme typer øvelser, som du kender fra forløbet. Vi vil desuden gerne have lov til at spørge dig, hvordan det er gået, når du har gennemført hele din plan.

GROWplus er for unge i 7.-9. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• 1. uge: fredag 9.00 – 15.00
  • 2. uge: alle dage 9.00 – 15.00
  • Derefter nærmere aftalte besøg på din skole

Tilmelding til forløbet

Dine forældre og din skole skal på forhånd kunne sige, at de er parate til at støtte dig efterfølgende.

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse på et læringsforløb, hvor du krydser af, hvilket af forløbene, som du tror passer bedst til dig. Ansøgningsblanketten kan du få tilsendt på e-mail ved at kontakte Anders Kjær Møller (se nederst). Ansøgningen udfyldes i samarbejde med lærer, trivsels-medarbejder, skoleleder eller dine forældre.
  2. Derefter skal du, dine forældre samt gerne en af dine lærere deltage ved et informationsmøde. Her får du et bedre billede af de forskellige forløb, og du har mulighed for at tale med underviserne. På den måde er du mere sikker på, at du har valgt det rigtige forløb, når du efterfølgende bekræfter eller ændrer din ansøgning.
  3. Kort efter får du besked om, hvorvidt du er blevet optaget.

Datoer

• Uge 36 (1 dag) og 38 . Herefter individuelt aftalte besøg.

• Uge 16 (1 dag) og 18 . Herefter individuelt aftalte besøg.

Datoer for informationsmøder følger.

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk