Læringsforløbene er gratis. Der skal ansøges om optagelse.

UngAalborgs intensive læringsforløb er alternative indgange der støtter unge til at skabe positiv forandring i deres skole- og ungdomsliv. Find ansøgningsskema og anvisninger i PDF nederst på siden.

GROWplus er et forløb for dig, som har det særligt svært i matematikundervisningen og har mod på at prøve noget anderledes for at ændre på det.

Igennem et forløb på 1 opstartsdag + 1 hel uges undervisning arbejder vi med grundlaget for at lære matematik. Du arbejder således både med dig selv og dit forhold til matematik, ligesom vi ser på redskaber til, hvordan du kan håndtere den svære læringsproces. På sidste undervisningsdag deltager lærere og forældre i en fælles planlægning af en konkret individuel og meningsfuld opfølgende træningsplan. Efter ca. 3 uger kommer vi på opfølgende besøg på skolerne.

Ved hjælp af spil, praktiske aktiviteter, teambuildingsopgaver og filmproduktion mm. arbejder vi med metoder og strategier til at løse (matematiske) problemer, øvelser til træning af tænkning, arbejdshukommelse samt selvfortælling og tro læring i matematik.

Målet er, at du

• genfinder troen på, at matematik kan læres.
  • ved, hvad du kan gøre for at hjælpe din matematiklæring på vej.
  • har fået træning i, og redskaber til, at overskue samt løse matematiske problemer.
  • har lavet en plan for den opfølgende indsats, som er så konkret, at du ved hvad du skal lave, hvornår og med hvem.
  • har fået muligheden for at få nye venner med samme erfaringer som dig selv.

GROWplus er for unge i 7.-10. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• Opstartsdag: 8.30 – 13.30
  • Ugeforløb: Mandag 10:00 – 15:00. Tirsdag – fredag 8.30 – 15.00
  • Derefter nærmere aftalte skolebesøg

Vær opmærksom på, at skolen forpligter sig til, at en lærer deltager i den fælles planlægning ved afslutningen af forløbsundervisningen og medvirker til, at en del af træningsplanen kan realiseres skoletiden (omfang ca. 2*20min ugentligt i en periode).

Ansøgning

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk. Se datoer for ansøgningsfrister, besked om optagelse på forløbet og informationsmøder i skemaet nedenfor.
  2. På infomødet skal både du og dine forældre deltage. Din lærer er også meget velkommen.

Vigtige datoer for GROWplus

ForløbAnsøgningBesked om optagInformationsmødeBesøg på skolen uge
Uge 35 (fre) + 38 20201: 9/31: 16/31: 27/81: 41
Uge 1 (tirs) + 2 20212: 23/112: 30/112: 14/122: 5 - 2021
Uge 17 (man) + 18 20213: 15/3 - 20213: 22/3 - 20213: 12/4 - 20213: 21 - 2021

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Det er meget vigtigt, at du er sikker på, at læringsforløbet passer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvilke af forløbene der passer til dig/dit barn, vil det derfor være en rigtig god ide at komme til læringsforløbenes fælles infomøde (dato følger).

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF (3 sider)

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 19

Download ansøgning til læringsforløbene

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt via borger.dk eller sikker administrativ e-mail. Læringsforløbene er gratis. Der skal ansøges om optagelse.