Oplever du, at det er nærmest umuligt at få lært matematik, og er du parat til at prøve noget anderledes for at få det til at lykkes? Så kunne GROWplus måske være noget for dig.

GROWplus  er et forløb på 1 + 5 dage med opfølgning, hvor du kommer til at arbejde på en anderledes måde med både dig selv, dit forhold til matematik og din matematiklæring. Sammen arbejder vi med grundlaget for at lære matematik og laver en helt konkret og let overskuelig plan for, hvordan du kan arbejde videre i tiden efter undervisningen. Lad det være sagt med det samme, at det ikke bliver en træningsplan fyldt med traditionelle matematikopgaver, som du skal forsøge at løse!

Du kommer både til at arbejde på et personligt og et fagligt plan, og skal forberede dig på at indgå i et  fællesskab, hvor vi forsøger at støtte hinanden i at genfinde motivationen og troen på, at matematikken kan læres. På det faglige plan bruger vi bl.a. forskellige relevante spil og andre alternative redskaber til at vise, hvordan man kan træne hjernen, så det bliver lettere at både forstå og lære matematik.

Målet er, at du efter de første 1 + 5 dage:

• har viden om, hvordan du kan arbejde med med at give dig selv bedre mulighed for at få lært matematik og med at fastholde motivationen.
  • har lavet helt konkret plan med små målrettede øvelser, som du ved hvornår og med hvem du skal lave.
  • har fået nye venner.

Som afslutning på forløbet besøger vi dig efter ca. 3 uger på din skole for at tage en snak med dig og din lærer om, hvordan det går og måske overtage et par matematiklektioner med nogle af de samme typer øvelser, som du kender fra forløbet. Vi vil desuden gerne have lov til at spørge dig, hvordan det er gået, når du har gennemført hele din plan.

GROWplus er for unge i 7.-9. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• 1. uge: fredag 9.00 – 15.00
  • 2. uge: alle dage 9.00 – 15.00
  • Derefter nærmere aftalte besøg på din skole

Ansøgning

Dine forældre og din skole skal på forhånd kunne sige, at de er parate til at støtte dig efterfølgende.

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk  inden fredag d. 16. august 2019
  2. Derefter skal du, dine forældre og en af dine lærere deltage ved vores fælles informationsmøde for læringsforløbene. Optagelse på forløb kræver deltagelse på infomøde. Her får du et bedre billede af de forskellige forløb, og du har mulighed for at tale med underviserne. På den måde er du mere sikker på, at du har valgt det rigtige forløb, når du efterfølgende bekræfter eller ændrer din ansøgning.
  3. Kort efter får du besked om, hvorvidt du er blevet optaget.

icon-clock-o Datoer 2019

• Uge 36 (1 dag) og 38 . Herefter individuelt aftalte besøg.

Læringsforløbenes tilmeldingsfrister og tilhørende informationsmøder

ForløbAfholdes ugeAnsøgningsfristInfomøderEvt. omvalgBesked om optagelse
GROW47Fre 30/8Man 19/8 og tirs 3/9
Man 9/9Tirs 10/9
GROWplus36, 38Fre 16/8Man 19/8 og tirs 3/9
Man 19/8Tirs d. 20/8
Læringslokomotivet39, 43, 44, 45fre 30/8Man 19/8 og tirs d. 3/9Man 9/9Tirs 10/9
Mindboost35, 36 samt 49, 501: fre 16/8
2: ons 13/11
Man 19/8, tirs 3/9 og
ons d. 20/11
1: man 19/8 og
2: ons 27/11
1: tirs 20/8 og 2: tors 28/11
Læg mærke til, at man kan høre om alle forløbene på informationsmøderne. Man søger om optagelse, deltager ved et informationsmøde og har så mulighed for at vælge om, hvis ens første valg ikke var det bedste. Beskeden om den endelige optagelse får man dagen efter “omvalgsfristen”.

Man er også velkommen til informationsmøderne, hvis man bare er nysgerrig, hvilket betyder, at man kan deltage her uden forudgående ansøgning. Hvis man har lyst til det, vil vi dog gerne have, at man giver os et praj på tilmeld.forlob@ungaucnet.dk.

Infomødet d. 19/8 2019 finder sted på Skoleforvaltningen, Godthåbgade 8, 9400 Nørresundby i mødelokale 3+4 på 1. sal. kl. 17.15 - 18.45.

Øvrige infomøder finder sted i ungdomskulturhuset blok x i Karolinelunden, Karolinelundsvej, 9000 Aalborg. kl. 17.15 - 18.45.

icon-clock-o Datoer 2020

• Uge 16 (1 dag) og 18 . Herefter individuelt aftalte besøg.

Dato for tilmeldingsfrister og tilhørende informationsmøder følger.

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF (3 sider)

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt via borger.dk eller sikker administrativ e-mail.

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk