Læringsforløbene er gratis. Der skal ansøges om optagelse.

UngAalborgs intensive læringsforløb er alternative indgange der støtter unge til at skabe positiv forandring i deres skole- og ungdomsliv. Find ansøgningsskema og anvisninger i PDF nederst på siden.

GROWplus er et forløb for dig, som har det særligt svært i matematikundervisningen og har mod på at prøve noget anderledes for at ændre på det.

OBS: GRUNDET CORONA ER AFVIKLINGEN AF VORES INTENSIVE LÆRINGSFORLØB SAT MIDLERTIDIGT PÅ PAUSE.

• Du kan stadig ansøge (og gør det endelig), men vi kan ikke sige, hvornår forløbene afvikles.
  • Du får derfor ikke tilbagemelding om optag, på de datoer, hvor det på forhånd var planlagt.
  • Så snart vi kan åbne op for afvikling igen, melder vi nye datoer for afvikling, ansøgning og besked om optagelse ud.

Igennem et forløb på 1 opstartsdag + 1 hel uges undervisning arbejder vi med grundlaget for at lære matematik. Du arbejder både med dig selv og dit forhold til matematik, ligesom vi ser på redskaber til, hvordan du kan håndtere den svære læringsproces.

Ved hjælp af spil, gåder, praktiske aktiviteter, teambuildingsopgaver og filmproduktion mm. arbejder vi med metoder og strategier til at løse (matematiske) problemer, træning af tænkning, god brug af arbejdshukommelse samt selvfortælling og tro på læring i matematik.

På sidste undervisningsdag deltager lærere og forældre i en samarbejdsdag – lærerne hele dagen og en af dine forældre fra frokost. Meningen er, at:

1. lærerne får indblik i forløbet
  2. lærerne får en fornemmelse for, hvordan du arbejder med de redskaber, vi har arbejdet med
  3. du, dine forældre og din lærer finder ud af, hvordan det er muligt at arbejde videre med det, som er vigtigst for dig.

Målene med det hele er, at du:

• genfinder troen på, at matematik kan læres.
  • ved, hvad du kan gøre for at hjælpe din matematiklæring på vej.
  • har fået træning i, og redskaber til, at overskue samt løse matematiske problemer.
  • har lavet en plan for den opfølgende indsats, som er så konkret, at du ved hvad du skal lave, hvornår og med hvem.
  • har fået muligheden for at få nye venner med samme erfaringer som dig selv.

Vi ønsker os, at du, dine forældre og dine lærere hjælper os med at lære af hvert forløb. Derfor har vi bl.a. brug for at komme på besøg på din skole efter forløbet for at få indblik i, hvordan det går for dig, og hvordan det lykkes at arbejde at med de ting, som I aftalte. På den måde håber vi at samle gode tips op, som vi kan bruge efterfølgende. Besøgene ligger ca. 3 uger efter forløbet.

GROWplus er for unge i 7.-10. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• Opstartsdag: 8.30 – 13.30
  • Ugeforløb: Mandag 10:00 – 15:00. Tirsdag – fredag 8.30 – 15.00
  • Derefter nærmere aftalte skolebesøg

Vær opmærksom på, at skolen forpligter sig til, at en lærer deltager på forløbets sidste dag. Her forsøger vi at facilitere, at I kan få lavet en konkret plan for det næste, der skal ske. Det handler om at bygge videre på den forhåbentligt gode nye start i forhold til det, som kan lade sig gøre i et samarbejde mellem den enkelte skole og det enkelte hjem.

Ansøgning

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk. Se datoer for ansøgningsfrister, besked om optagelse på forløbet og informationsmøder i skemaet nedenfor.
  2. På infomødet skal både du og dine forældre deltage. Din lærer er også meget velkommen.

Vigtige datoer for GROWplus

ForløbAnsøgningBesked om optagInformationsmødeBesøg på skolen uge
Uge 35 (fre) + 38 20201: 9/31: 16/31: 27/81: 41
Uge 1 (tirs) + 2 2021
OBS: Udskudt indtil videre pga. corona. Datoer gælder derfor ikke.
2: 23/112: 30/112: 14/122: 5 - 2021
Uge 17 (man) + 18 2021
OBS: Tidspunkt ændres måske som konsekvens af ovenstående.
3: 15/3 - 20213: 22/3 - 20213: 12/4 - 20213: 21 - 2021

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF (3 sider)

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 19

Download ansøgning til læringsforløbene

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt via borger.dk eller sikker administrativ e-mail. Læringsforløbene er gratis. Der skal ansøges om optagelse.