Oplever du, at det er nærmest umuligt at få lært matematik, og er du parat til at prøve noget anderledes for at få det til at lykkes? Så kunne GROWplus måske være noget for dig.

GROWplus  er et forløb med 1 opstartsdag +  1 hel uges forløb samt et efterforløb, hvor lærere og forældre hjælper med at følge op på det, som vi har startet op. Du kommer til at arbejde på en anderledes måde med både dig selv, dit forhold til matematik og din matematiklæring. Sammen arbejder vi med grundlaget for at lære matematik og laver en helt konkret og let overskuelig plan for, hvordan du kan arbejde videre i tiden efter undervisningen. Lad det være sagt med det samme, at det ikke bliver en træningsplan fyldt med traditionelle matematikopgaver, som du skal forsøge at løse!

Du kommer både til at arbejde på et personligt og et fagligt plan, og skal forberede dig på at indgå i et  fællesskab, hvor vi forsøger at støtte hinanden i at genfinde motivationen og troen på, at matematikken kan læres. På det faglige plan bruger vi bl.a. forskellige relevante spil og andre alternative redskaber til at vise, hvordan man kan træne hjernen, så det bliver lettere at både forstå og lære matematik.

Målet er, at du efter de første 1 + 5 dage:

• ved noget om og har afprøvet, hvordan du kan arbejde med med at give dig selv bedre mulighed for at få lært matematik og med at fastholde motivationen.
  • har fået træning i og redskaber til angribe matematiske problemer.
  • har lavet helt konkret plan med små målrettede øvelser, som du ved hvornår og med hvem du skal lave.
  • har fået nye venner.

Som afslutning på forløbet besøger vi dig efter ca. 3 uger på din skole for at tage en snak med dig og din lærer om, hvordan det går og måske overtage et par matematiklektioner med nogle af de samme typer øvelser, som du kender fra forløbet. Vi vil desuden gerne have lov til at spørge dig, hvordan det er gået, når du har gennemført hele din plan.

GROWplus er for unge i 7.-9. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• 1. uge: fredag 8.30 – 13.30
  • 2. uge: alle dage 8.30 – 15.00
  • Derefter nærmere aftalte besøg på din skole

Vær opmærksom på, at din skole skal sige ja til at lade din lærer være med om fredagen efter frokost.

Ansøgning

Dine forældre og din skole skal på forhånd kunne sige, at de er parate til at støtte dig efterfølgende.

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk. Se datoer for ansøgningsfrister, besked om evt. optagelse på forløbet og informationsmøder i skemaet nedenfor.
  2. Hvis du bliver optaget, men ikke længere har interesse i forløbet, vil vi gerne høre fra dig hurtigt.
  3. På infomødet skal både du og dine forældre deltage. Din lærer er også meget velkommen.

Vigtige datoer for læringsforløb i resten af skoleåret 19/20

ForløbAfholdes ugeAnsøgningBesked om optagInformationsmøde
Læringsforløbenes fælles infomødeInformation om alle forløbene for de nysgerrige og interesserede afholdes torsdag d. 9/1 - 2020
GROW1: 47 - 2019

1: 28/11

2: 31/3
LæringslokomotivetInformation om forløb i 2020 følger

*Forældre/elev møde, som er en mere indgående forsmag på forløbet. Dette som opfølgning på det allerede afholdte infomøde d. 3/9

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Det er meget vigtigt, at du er sikker på, at læringsforløbet passer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvilke af forløbene der passer til dig/dit barn, vil det derfor være en rigtig god ide at komme til læringsforløbenes fælles infomøde.

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF (3 sider)

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt via borger.dk eller sikker administrativ e-mail.

Anders Kjær Møller
amol-skole@aalborg.dk