Læringsforløbene er gratis og der skal ansøges om optagelse.

GROWplus er et forløb for dig, som har det særligt svært i matematikundervisningen og har mod på at prøve noget anderledes for at ændre på det.

Igennem et forløb på 1 opstartsdag + 1 hel uges undervisning arbejder vi med grundlaget for at lære matematik. Du arbejder både med dig selv og dit forhold til matematik, ligesom vi ser på redskaber til, hvordan du kan håndtere den svære læringsproces.

Ved hjælp af spil, gåder, praktiske aktiviteter, teambuildingsopgaver og filmproduktion mm. arbejder vi med metoder og strategier til at løse (matematiske) problemer, træning af tænkning, god brug af arbejdshukommelse samt selvfortælling og tro på læring i matematik.

På sidste undervisningsdag deltager lærere og forældre i en samarbejdsdag. Meningen er, at:

1. lærerne får indblik i forløbet
  2. lærerne får en fornemmelse for, hvordan du arbejder med de redskaber, vi har arbejdet med
  3. du, dine forældre og din lærer finder ud af, hvordan det er muligt at arbejde videre med det, som er vigtigst for dig.

Målene med det hele er, at du:

• genfinder troen på, at matematik kan læres.
  • ved, hvad du kan gøre for at hjælpe din matematiklæring på vej.
  • har fået træning i, og redskaber til, at overskue samt løse matematiske problemer.
  • har lavet en plan for den opfølgende indsats, som er så konkret, at du ved hvad du skal lave, hvornår og med hvem.
  • har fået muligheden for at få nye venner med samme erfaringer som dig selv.

Vi ønsker os, at du, dine forældre og dine lærere hjælper os med at lære af hvert forløb. Derfor har vi bl.a. brug for at komme på besøg på din skole efter forløbet for at få indblik i, hvordan det går for dig, og hvordan det lykkes at arbejde at med de ting, som I aftalte. På den måde håber vi at samle gode tips op, som vi kan bruge efterfølgende. Besøgene ligger ca. 3 uger efter forløbet.

GROWplus er for unge i 7.-10. klasse og finder sted i Blok X i Karolinelunden.

• Opstartsdag: 10.00 – 15.00
  • Ugeforløb: Mandag 10:00 – 15:00. Tirsdag – torsdag 8.30 – 15.00. Fredag 8.30 – 13.30
  • Derefter nærmere aftalte skolebesøg

Vær opmærksom på, at skolen forpligter sig til, at en lærer deltager på forløbets sidste dag. Her forsøger vi at facilitere, at I kan få lavet en konkret plan for det næste, der skal ske. Det handler om at bygge videre på den forhåbentligt gode nye start i forhold til det, som kan lade sig gøre i et samarbejde mellem den enkelte skole og det enkelte hjem.

Ansøgning

Ansøg online nederst på siden. Læg mærke til, at det kræver, at du har forberedt dig.

Vigtige datoer for GROWplus

ForløbAnsøgningSvar om optagInformationsmødeBesøg på skolen uge
Uge 17 (man) + 18 202115. mar22. mar12. aprUge 21
Uge 38 (man) + uge 39 202130. aug1. sep8. sepUge 41
Uge 9 (man) + uge 10 202224. jan31. jan14. febUge 13

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

På infomødet skal både du og dine forældre deltage. Din lærer er også meget velkommen.

Ansøgning til GROWplus

Det er vigtigt, at du læser og forstår dette, inden du ansøger.

Gå kun videre hvis du:

1. Kan motivere ansøgning på vegne af både den unge, forældre og lærer.
  2. Har den unges cpr. nr.
  3. Kender mailadresser og telefonnumre på den unges lærer og på en kontaktperson på skolens kontor.
  4. Kender (en) forælders/værges telefonnummer og e-mail adresse.
  5. Kan svare på spørgsmål om tilladelse til at tage/bruge fotos af ansøgeren.