Ungdomsklubber

Velkommen i UngAalborgs 31 Ungdomsklubber

Unikke tilbud i fede rammer for alle 13-19 årige i Aalborg Kommune. Klubbernes åbningstider er forskellige.

VelkommenFind min klub

En ungdomsklub er et fristed hvor dig og dine kammerater, frit kan udfolde jer.

Alder

Du skal være minimum 13 år eller gå i 7. klasse for at komme i ungdomsklub. I klubberne kan du råhygge med dine venner og veninder og være med til fede aktiviteter. Mange klubber arrangerer også lokale fester i løbet af året.

Medbestemmelse

I en Ungdomsklub vil du for første gang i dit liv opleve, at have reel indflydelse. Vi bestræber os på at skabe den klub, som du har brug for, og ikke den, som vi synes har brug for. Kort fortalt sætter de voksne i klubben rammen, og du er medbestemmer til indholdet.

Det koster ikke noget

Alle klubberne i UngAalborg er gratis. Du er velkommen til at kigge forbi den klub du gerne vil gå i et par gange, og se, om det er noget for dig.  

Du velkommen i alle vores klubber, uanset hvor hvor i kommunen du bor.

Alle klubber har forskellige muligheder

De kan fx være alt fra pool, bordtennis, hyggedage, bordfodbold, sport, værksteder, debatter, foredrag, online gaming og LAN til musik, øvelokaler, madaftener, weekendture, turneringer, musik, fester og meget andet – men det du altid kan finde er, et godt fællesskab og nye relationer, og du bestemmer selv, hvornår du vil være i klubben og hvad du vil deltage i.

Kig forbi - og se om det er noget for dig

Du kan altid kigge forbi den klub du gerne vil gå i og se, om det er noget for dig. Alle klubber kræver dog at man indmelder sig hvis det er noget.
Der er stor forskel på klubbernes åbningstider og dage de har åbent. Også hvilke aktivitetsmuligheder de tilbyder – klik på indmeld og læs mere om klubben.

Det er gratis, men du skal huske at indmelde dig

Ungdomsklubber tilbyder forskellige aktiviteter og har åbent på forskellige dage – du må komme i alle klubber.

Klik på klubben herunder for at læse mere og indmelde dig online

Klubber åbne for online tilmelding