Kreative/håndværksmæssige fag

Alt lige fra motorlære til ansigtspleje, syhold, madlavning og modelskole. Denne kategori rummer mange forskellige og spændende tilbud.

De fleste hold er helt gratis. Du tilmelder dig med dit UNI-Login eller CPR-nummer”

Makerspace – Frejlev Skole

Makerspace – Gl. Hasseris skole

Makerspace superuser på Gl. Hasseris er et tilbud til dig, som går på Gl. Hasseris Skole eller omliggende skoler, og som har lyst til at arbejde kreativt med teknologier som lasercutter, 3D print, folieskærer, men også til elever, som har lyst til at lære mere programmering med Hummingbird, MicroBit, StrawBee eller lign.

Det er gratis at deltage efter tilmelding. Vi beder dig om at være med fra start til slut, for at få det meste ud af oplevelsen.

Makerspace – Gl. Hasseris skole

Max pladser