TEMADAG / TEMAFORLØB | Her får de unge en anderledes og inspirerende undervisning i kunst og streetart. På holdet arbejder vi med alle former for kunst, og vi tager udgangspunkt i, hvad kunst kan gøre. Kunst er kultur, kommunikation og findes alle vegne.

Vi arbejder med kunst i forskellige genrer, men lægger særligt vægt på urban art, graffiti art og street art. Underviserne er unge kunstnere, som er en del af vores kunststudie Street Station. I Street Station ligger en stor del af vores fokus på urban art og street art, og derfor vil vi give eleverne et indblik i en ny verden af kunst, hvor det anderledes og det provokerende interesserer os. Vi har tegne- og male workshops i kunststudiet ved Street Station og graffiti-ture rundt i Aalborg, hvor vi finder Aalborgs fedeste værker. Holdet kan også laves som en temadag.

Formål

•  At skabe en kreativ udvikling, og i den forbindelse tilegne sig færdigheder og viden om kunst og kreativitet
  •  At fremme kreativitet og lysten til at skabe
  •  At præsentere eleven for nye og alternative kreative processer