Kunst og Streetart (0700)

Her får du en anderledes og inspirerende undervisning i kunst og streetart. På holdet arbejdes med alle former for kunst og vi tager udgangspunkt i, hvad kunst kan gøre.

Kunst er kultur, kommunikation og alle vegne. Vi arbejder med kunst i forskellige genrer, fra klassiske sort/hvid tegninger, oliemaling på lærred, til urban art, graffiti art og street art.

Underviserne er unge, som er en del af ungdomsatelieret Street Station på BlokX i Aalborg, hvor en stor del af vores fokus ligger på urban art og street art, og derfor vil vi give eleverne et indblik i en ny verden af kunst, hvor det anderledes og det provokerende interesserer os.

Vi har tegne- og male workshops i vores Street Station atelier og graffiti ture rundt i Aalborg, hvor vi finder Aalborgs fedeste værker. Holdet kan laves som en temadag eller et sammenhængende forløb.

Dette er et fritidshold, hvor du kan tilmelde dig uden at have en aftale med din skole. 

 

Tilmeld Kunst og Streetart

ALDER
Du skal være fyldt 14 år.

Holdnummer 0700

Max 12 tilmeldinger

Sted Blok X

Tid
Sted: Blok X, Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg

Tilmeldingsfrist: torsdag 20. aug 2020 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Flere hold i kategorien

Kniv & Krea

x Tilmeld Kniv & Krea ALDERDu skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse. Holdnummer Max 25 tilmeldinger Sted Gl. Lindholm Skole Tid Tilmeldingsfrist: 03. Dez 2019 00:00 Pris Deltagelse er gratis Tilmeld

læs mere