Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Her får de unge en anderledes og inspirerende undervisning i kunst og streetart. På holdet arbejdes med alle former for kunst og vi tager udgangspunkt i, hvad kunst kan gøre.

Kunst er kultur, kommunikation og alle vegne. Vi arbejder med kunst i forskellige genrer, fra klassiske sort/hvid tegninger, oliemaling på lærred, til urban art, graffiti art og street art.

Underviserne er unge, som er en del af ungdomsatelieret Street Station på BlokX i Aalborg, hvor en stor del af vores fokus ligger på urban art og street art og derfor vil vi give eleverne et indblik i en ny verden af kunst, hvor det anderledes og det provokerende interesserer os.

Vi har tegne- og male workshops i vores Street Station atelier og graffiti ture rundt i Aalborg, hvor vi finder Aalborgs fedeste værker. Holdet kan laves som en temadag eller et sammenhængende forløb.

Timetal (30/60): 30 timer

Min. antal elever: 10    Max. antal elever: 12

Formål

• At skabe en kreativ udvikling og i den forbindelse tilegne sig færdigheder og viden om kunst og kreativitet

• At fremme kreativitet og lysten til at skabe

• At præsentere eleven for nye og alternative kreative processer

• At eleven får tid til fordybelse

• At eleverne får nogle positive fællesoplevelser

• At eleven via kreative aktiviteter fremmer den generelle læring

Vidensmål

• Viden om urban art og street art

• Viden om forskellige kreative processer og virkning

Færdighedsmål

• Eleven indgår i og producerer kreative produkter

• Færdigheder i specifikke kunstneriske teknikker

Kompetencemål

• Udvikling af såvel kreative som kunstneriske kompetencer i relation til urban art og street art

• Eleven opnår kompetencer i forhold til at arbejde i en kreativ proces og forståelse for denne proces

Camilla Lindum, cl-skole@aalborg.dk

Mobil: +45 93 52 09 05

Tilmeld Kunst og Streetart (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0303R

Max 12 tilmeldinger