Læringslokomotivet i UngAalborg er et 3 ugers intensivt læringsforløb, som skal løfte elevernes niveau i dansk og matematik. På Læringslokomotivet tager udgangspunkt i vores kerneopgave – de unges læring, dannelse, trivsel og demokratiopfattelse.

Formålet er at styrke elevernes faglige niveau inden for dansk og matematik samt styrke elevernes personlige og sociale kompetencer.

Målsætning

At elever, der har deltaget i forløbet, opnår karakteren 02 eller højere i dansk og matematik ved deres 9. klasses prøve og bliver vurderet uddannelsesparate, så de har mulighed for at blive optaget på en ungdomsuddannelse.

• Elever der er kognitivt inden for normalområdet og går i 8. klasse
  • Elever der er markant forsinkede i deres faglige standpunkt i dansk og matematik
  • Elever der har mistet troen på at se sig selv i et uddannelsesperspektiv, men som udviser en vilje til at forandre dette
  • Elever der har forudsætninger for at deltage i campforløbet og de tilhørende aktiviteter samt være en del af et forpligtende fællesskab

Forløb

Campforløbet bliver afviklet d. 9. – 28. september 2018. Dog er eleverne hjemme i weekenden. Campen finder sted i Dokkedal Lejren.

Derudover skal eleverne inden forløbet deltage i ryste-sammen dag incl. test samt efterløb.

Camilla Lindum
E-mail: cl-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 05

Læringslokomotivet er støttet af Ungdomsskoleforeningen og Egmont Fonden.