Makerspace – Gl. Hasseris skole (foråret 2023)

Makerspace – Gl. Hasseris skole (foråret 2023)

Makerspace på Gl. Hasseris er et tilbud til dig, som går på Gl. Hasseris Skole eller omliggende skoler, og som har lyst til at arbejde kreativt med teknologier som lasercutter, 3D print, folieskærer, men også til elever, som har lyst til at lære mere programmering med Hummingbird, MicroBit, StrawBee eller lign. Det er gratis at deltage efter tilmelding. Vi beder dig om at være med fra start til slut, for at få det meste ud af oplevelsen.
Der er 17 pladser tilbage. Læs mere eller tilmeld dig herunder...

Med udgangspunkt i teknologierne i skolens makerspace skal eleverne lære om de muligheder det giver, når man arbejder med teknologisk fremstilling af praktiske produkter, som fx kan være brugbare til afgangsprøven i samfundsfag, historie og kristendom (men også til meget mere!)

Eleverne får i høj grad mulighed for at selv at præge, hvad vi skal fremstille i valgfaget.

Blandt de ting, som man kan fremstille i makerspace er: smykker, nøgleringe, kuffertmærker, spillebrikker/plader, robotter, t-shirt tryk, klistermærker og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Underviser: Ditte Kjeldsen Vesterbæk

Makerspace – Gl. Hasseris skole (foråret 2023)

Tid og Sted Hver tirsdag kl. 14.15-16.15.

Opstart tirsdag d. 10.01.23 og afslutning tirsdag 30.05.23. Der er åbent for tilmelding i hele perioden – kom og vær med!

Alder Fra 12 år til og med 19 år eller du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
Holdnummer 1922
Tilmeldinger Max pladser: 30
Sted Gl Hasseris Skole
Tilmeldingsfrist lørdag 01. jul. 2023 kl. 00:00
Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Den kreative klub

Den kreative klub

Antal pladser 14 af 20

Vil du lære at strikke eller hækle? Så kom med på vores kreahold på Farstrup skole, hvor vi hjælper, hygger og inspirerer hinanden.

læs mere