Dette er et af UngAalborgs talenthold for elever i 9. og 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din lærer.

• Holdnummer: 0215R
  • Hold for 24 elever
  • 16 lektioner af 105 minutters varighed
  • Torsdage, kl. 14.15 – 16.00
  • Uge 34 til 50, 2019

Vil du gerne udfordres lidt mere, end du bliver i matematiktimerne i folkeskolen?

Synes du, det er sjovt at arbejde med løsning af matematikopgaver?  Kunne du tænke dig at få et lille indblik i, hvad matematik i gymnasiet handler om? Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så skal du måske prøve et matematikforløb på Aalborghus Gymnasium.

Fagformål

Eleverne skal stifte bekendtskab med matematik på gymnasieniveau: Fx retvinklede og vilkårlige trekanter til bestemmelse af afstande, vinkler og areal, samt opstilling af ligninger på baggrund af et problem og efterfølgende løsning af ligningen.

Læringsmål

Eleverne skal arbejde med opgaver over folkeskoleniveau, så de bliver udfordret lidt mere, end det er muligt i den daglige matematikundervisning. Eleverne skal opleve overgangen fra folkeskolens praktisk orienterede matematik til gymnasiets teoretisk orienterede matematik, blandetandet  via en introduktion til matematiske beviser.

Aalborghus Gymnasium

Gymnasiet har lige nu omkring 1000 elever i alt fordelt med 900 elever på stx og 100 elever på hf. Vi tilbyder elleve forskellige studieretninger på stx og tre fagpakker på hf inden for områderne:

• Sprog
  • Samfundsvidenskab
  • Naturvidenskab

Talentforløb

Vi har udviklet tre forskellige talentforløb til unge fra 9. -10. klasse, som alle tager udgangspunkt i fag, som gymnasiet har på skoleskemaet. Forløbene rummer i varierende grad både projektarbejde, praktiske øvelser og individuelt arbejde.

Så tag et kig på vores talentforløb og se om der kunne være noget, som lyder interessant, og som I har lyst til at prøve kræfter med på Aalborghus Gymnasium.

Aalborghus Gymnasium
Sohngaardsholmsvej 60
9000 Aalborghus Gymnasium

Offentlig transport: Bus 2 og 15, som kan tages fra Kennedy Arkaden

Ved behov for yderligere oplysninger kan der tages kontakt til gymnasiet:

Uddannelsesleder
Dan Tillebæk
Mail: dt@aalborghus.dk
Mobil: : 96 31 66  09

Tilmeld Matematik (Talenthold Aalborghus Gymnasium)

ALDER
Du skal gå i 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0215R

Max 24 tilmeldinger