Har du interesse for klima og miljø samt mod på at lave et projekt på engelsk? Så UngAalborgs miljøhold lige noget for dig! Sammen med andre unge kan du blive en del af en gruppe, der hen over foråret og sommeren arbejder problembaseret med miljø, bæredygtighed og klima under teamet “sustainable living in a big city.”

Miljøholdets arbejde afsluttes med deltagelse på en international miljøkonference i Istanbul, Tyrkiet. Konferencen afholdes af den internationale organisation CEI, Caretakers of the Environment International, som medvirker til, at engagerer unge fra hele verden i miljøet og de udfordringer miljøet står over for. 

Hvis du ønsker, at deltage og engagerer dig i projektarbejdet samt konferencen, skal du tilmelde dig her.

Prisen for at deltage er 1.500 kr. som går til rejseomkostninger og konferencegebyr. Pengene hæves først mandag den 18. februar, hvilket betyder, at du har mulighed for at framelde dig holdet igen efter infomødet den 12. februar, hvis det alligevel ikke har din interesse, og inden pengene hæves fra din konto. 

 

Dato for konferencen: 30. juni – 7. juli

Sted: Istanbul, Tyrkiet

Pris: 1.500 kr.

Undervisere: Malthe K. Larsen + Anne Juel Larsen

Dato og tid for infomøde: Tirsdag den 12. februar kl. 17-19 på KUL, Nordkraft

 

Efter infomødet mødes vi 5 søndage (1 gang om måneden i 5 måneder) frem til konferencen af ca. 5 timers varighed for at udforme projektet.

Tilmeld Miljøhold

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0526

Max 10 tilmeldinger

Sted KUL Nordkraft

Tid

Tilmeldingsfrist: 13. Mrz 2019 20:00

Pris 1500,00

Tilmeld