Oplever du sårbarhed og tegn på mistrivsel, og ønsker du en forandring i hverdagen? UngAalborg har et tilbud til unge i 7.-10. klasse.

MindBoost er en uge med kreative og kropslige aktiviteter, fællesskab, viden om tegn og symptomer på psykisk sygdom, samt fokus på dine håb og drømme lige nu og her og i din fremtid. Du vil møde andre unge med sårbarheder og i fællesskab med dem styrke dine ressourcer og handlekompetencer.

MindBoost er et udviklende læringsforløb med fokus på et positivt selvbillede, identitet og styrker. Gennem kroppen mærkes egen kreativitet og egne potentialer og alle kan alle kan bidrage med noget positivt. Forløbet afvikles i samarbejde med Headspace og En af os

(Video på vej)

Målet er, at du opnår indsigt i  dine egne styrker, fremtidige handlemuligheder og udvikler (bedre) strategier til at håndtere de problemer, som du måske går og kæmper med. På den måde går vi i fællesskab efter, at du efterfølgende oplever at have et bedre grundlag for at udfolde dig i både skole og fritid.

Du kommer til at reflektere meget og på en anderledes måde, end du sikkert er vant til. Det sker i en vekselvirkning mellem samtaler med udgangspunkt i dig og de andre unge samt improvisationsøvelser og teambuildingaktiviteter.

MindBoost finder sted i Blok X i Karolinelund (Se på Google Maps)

• 1. uge: man-ons: 8.30 – 15.00, tors-fre: individuelle skolebesøg
  • 2. uge: man-tir: individuelle skolebesøg, torsdag: 12-18, fre: 8.30-15
  • Derefter nærmere aftalte besøg på din skole

Du skal være opmærksom på, at deltagelse på forløbet kræver, at din skole siger ja til at lade din lærer deltage på forløbet om fredagen i tidsrummet 11:00 – 13:00.

Ansøgning

1. Du skal udfylde en ansøgning om optagelse sammen med skolen og dine forældre. Download blanketten herunder. Send blanketten til tilmeld.forlob@ungaucnet.dk. Se datoer for ansøgningsfrister, besked om optagelse på forløbet og informationsmøder i skemaet nedenfor.
  2. Hvis du bliver optaget, men ikke længere har interesse i forløbet, vil vi gerne høre fra dig hurtigt.
  3. På infomødet skal både du og dine forældre deltage. Din lærer er også meget velkommen.

Afslutning på forløbet

Forløbet indebærer et  besøg på din skole, hvor en af underviserne fra MindBoost overtager undervisningen i din klasse. Derudover får du mulighed for at holde dine nye venskaber ved lige i GROWclub, som er en klub for alle unge der har deltaget på intensive læringsforløb i UngAalborg. GROWClub mødes 4-6 gange om året omkring et indhold du selv er med til at bestemme.

icon-clock-o Vigtige datoer for læringsforløb i resten af skoleåret 19/20

ForløbAfholdes ugeAnsøgningBesked om optagInformationsmøde
Læringsforløbenes fælles infomødeInformation om alle forløbene for de nysgerrige og interesserede afholdes torsdag d. 9/1 - 2020
GROW1: 47 - 2019

Tors-fre uge 43
Man-fre uge 44-45
Man-ons uge 46

*Forældre/elev møde, som er en mere indgående forsmag på forløbet. Dette som opfølgning på det allerede afholdte infomøde d. 3/9

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Det er meget vigtigt, at du er sikker på, at læringsforløbet passer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvilke af forløbene der passer til dig/dit barn, vil det derfor være en rigtig god ide at komme til læringsforløbenes fælles infomøde.

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

Download ansøgning til læringsforløbene

Ansøgning PDF (3 sider)

OBS: Ansøgningen må kun sendes digitalt via borger.dk eller sikker administrativ e-mail.

Wilma Walther Hansen
ww-skole@aalborg.dk