Læringsforløbene er gratis og der skal ansøges om optagelse.

Oplever du sårbarhed og tegn på mistrivsel, og ønsker du en forandring i hverdagen? UngAalborg har et tilbud til unge i 7.-10. klasse.

MindBoost er en uge med kreative og kropslige aktiviteter, fællesskab, viden om tegn og symptomer på psykisk sygdom, samt fokus på dine håb og drømme lige nu og her og i din fremtid. Du vil møde andre unge med sårbarheder og i fællesskab med dem styrke dine ressourcer og handlekompetencer.

MindBoost er et udviklende læringsforløb med fokus på et positivt selvbillede, identitet og styrker. Gennem kroppen mærkes egen kreativitet og egne potentialer og alle kan alle kan bidrage med noget positivt.

Forløbet afvikles i samarbejde med Headspace og En af os (Video på vej) Målet er, at du opnår indsigt i dine egne styrker, fremtidige handlemuligheder og udvikler (bedre) strategier til at håndtere de problemer, som du måske går og kæmper med. På den måde går vi i fællesskab efter, at du efterfølgende oplever at have et bedre grundlag for at udfolde dig i både skole og fritid.

Du kommer til at reflektere meget og på en anderledes måde, end du sikkert er vant til. Det sker i en vekselvirkning mellem samtaler med udgangspunkt i dig og de andre unge samt improvisationsøvelser og teambuildingaktiviteter.

MindBoost finder sted i Blok X i Karolinelund (Se på Google Maps)

• Mandag til fredag kl. 8.30 – 15.00
  • Opfølgningssamtaler efter aftale på skolerne eller online 3-4 uger efter endt forløb.

Du skal være opmærksom på, at deltagelse på forløbet kræver, at din skole siger ja til at lade din lærer deltage på forløbet om fredagen i tidsrummet 11:00 – 13:00.

Ansøgning

Udfyld en ansøgning online nederst på siden. Vær opmærksom på, at det kræver, at du har forberedt dig.

icon-clock-o Vigtige datoer for MindBoost

ForløbAnsøgningBesked om optagInformationsmødeBesøg på skolen uge
Uge 15-16 (2021)
OBS: Tidspunkt ændres måske som konsekvens af ovenstående.
8. mar15. mar22. marUge 15 + 16
Uge 49 (2021)8. nov15. nov29. novEfter aftale
Uge 11 (2022)14. feb16. feb 7. marEfter aftale
Uge 18 (2022)4. april11. apr25. arpEfter aftale

Du kan til enhver tid ansøge om at komme på et forløb. Fristerne, som er angivet her, er blot sidste udkald, hvis du vil i betragtning til det specifikke forløb.

Hvis du bliver optaget på et forløb, får du besked på de ovenstående datoer.

Hvis du ikke bliver optaget, får du en besked om, at det ikke blev dig denne gang, men at vi beholder din ansøgning i bunken til næste forløb.

Alle infomøder afholdes på Blok X i Karolinelunden, 9000 Aalborg kl. 17:15 – 18:45

På infomødet deltager du og dine forældre. Din lærer er også velkommen.

Ansøgning til MindBoost

Det er vigtigt at du læser og forstår dette inden du ansøger.

Gå kun videre hvis du:

1. Kan motivere ansøgning på vegne af både den unge, forældre og lærer.
  2. Har den unges cpr. nr.
  3. Kender mailadresser og telefonnumre på den unges lærer og på en kontaktperson på skolens kontor.
  4. Kender (en) forælders/værges telefonnummer og e-mail adresse.
  5. Kan svare på spørgsmål om tilladelse til at tage/bruge fotos af ansøgeren.