• Holdnummer: 0213R
  • 16 lektioner af 105 minutters varighed
  • Torsdage, kl. 14.15-16.00
  • Uge 34 til 50 2019

Do you speak English? Det gør du sikkert, men kunne du tænke dig at øve dig i at tale en hel masse, få udvidet dit ordforråd og samtidig arbejde med engelsk og amerikansk kultur og samfund? Meld dig! Det bliver godt.

Du kommer til at arbejde i små grupper og fælles i klasserummet, som du kender det; men hovedfokus er at producere sprog. Du vil derfor møde forskellige lege og aktiviteter der hjælper til at gøre dit engelsk meget mere flydende, varieret og korrekt. Vi arbejder mest mundtligt, men du vil også lave små skriveøvelser.

Fagformål

Formålet med undervisningen er at eleverne opnår indenfor engelskfaglige kompetencer indenfor:

• Mundtlig sprogfærdighed
  • Sproglig korrekthed
  • Engelsk og amerikansk kultur og samfund

• At udvikle den mundtlige sprogfærdighed.
  • At producere et grammatisk og ideomatisk korrekt engelsk.
  • At forstå og formidle kulturelle og samfundsmæssige emner.
  • At udvikle evnen til at vurdere, diskutere og argumentere.

Gymnasiet har lige nu omkring 850 elever og tilbyder 13 forskellige studieretninger inden for områderne:

• Naturvidenskab
  • Samfundsfag
  • Sprog

Talentforløb

Vi har udviklet to talentforløb til unge fra 9-10 klasse, som gerne vil afprøve om Nørresundby Gymnasium og HF kunne være noget for dem. Begge forløb er med udgangspunkt i fag, som gymnasiet har på skoleskemaet. Alle forløbene rummer forskellige arbejdsformer som fx forsøg/eksperimenter, projektarbejde og individuelt arbejde. Så tag et kig på vores 2 talentforløb og se om der kunne være noget, som lyder interessant.

Adresser

Nørresundby Gymanium & HF
Studievej 14
9400 Nørresundby

Busser fra Kennedy Arkaden
Afgang kl. 12.50 med bus 1D mod Hals.

Stå af ved stoppested Ø. Fælledvej (Hjørringvej). Ankomst gymnasiet kl. 13.16.

Afgang kl. 13.00 med bus 2C mod Uttrup Nord.

Stå af ved stoppested Soløjevej. Ankomst gymnasiet kl. 13.26.

Regionalbusser
Holder ved Nr. Utrrup Kirke eller på Nr. Uttrup Torv. Herfra er der ca. 15 min. til fods.

Ved behov for yderligere oplysninger kan der tages kontakt til gymnasiet:

Uddannelsesleder
Allan Andersen