Overnatning, klassetur, 7. z, Gl. Hasseris Skole (3705)

Overnatningstur i Sejlflod Aktivitetshus
7.z Gl. Hasseris Skole

Tilmeld Overnatning, klassetur, 7. z, Gl. Hasseris Skole

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8. eller 9. klasse.

Holdnummer 3705

Max 30 tilmeldinger

Sted Gl Hasseris Skole

Tid Fredag den 8. okt – lørdag den 9. okt.

Tilmeldingsfrist: søndag 10. okt 2021 kl. 15:00

Pris Deltagelse er gratis

Cross begynderhold 9 (0112)

Vores cross begynderhold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

OBS: Bemærk at holdet KAN blive flyttet til foråret hvis vejret/føret bliver for dårligt. Du vil i givet fald modtage besked herom i god tid, med oplysninger om nyt tidspunkt for undervisningen.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 4 (0107)

Vores crosshold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 5 (0108)

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 7 (0110)