TEMADAG | En hel dag med kreativ skrivning og iscenesættelse af ord, som styrker dine elevers selvtillid både skriftligt og mundtligt.

“Det siges at livet er som en stor scene, og vi er alle skuespillere, nogle mere sikre end andre.”

Har du lyst til at styrke dine elevers selvtillid både skriftligt og mundtligt? Har du lyst til at træne dine elevers fantasi-muskler, har dine elever noget på hjerte du tænker de vil have godt af at sige, og som andre mennesker ville have godt af at høre, eller vil I som klasse bare fortælle  gode historier?

Workshoppen

Hvad kan eleverne lære?

• På en Poetry Slam workshop kommer du til at opleve en masse leg med ord og øvelser
  • Du lærer teknikker til at brainstorme ideer
  • Du lærer at bruge lyriske virkemidler
  • Du bliver trænet i oplæsning, fortælleteknik og udtryk
  • Du får mulighed for at finde din egen indre stemme
  • Du bliver trænet i at læse op foran et publikum
  • Du får skrevet en masse Slam digte!

Om underviseren

Mit navn er Nikolaj Lind Holm, er 29 år gammel og bor i Aalborg. Uddannet lærer på lærerseminariet i Aalborg og har været aktiv Poetry Slammer i cirka 3 år. Jeg har optrådt mange gange på de fire største Poetry Slam scener i Danmark: Aarhus, Aalborg, Fyn og København. Jeg har været på 2. pladsen til Aalborg mesterskabet i Poetry Slam. og har  undervist i Poetry Slam og kreativ skrivning på både gymnasier, folkeskoler og sommerskoler.

Wilma Walther Hansen
ww-skole@aalborg.dk