UngAUC, Station10 og Blok X inviterer til inspirationsdag for lærere og elever: UngAalborg tilbyder, at elever i 9. klasse kan fremstille produkter og arbejde med den praksisfaglige og kreative dimension i projektopgaven i håndværksfaglige værksteder og kreative miljøer. Her vil der være mulighed for at få sparring og støtte til ideer i arbejdet med materialer, maskiner, redskaber, instrumenter mv.

Planlægning og koordinering

Af hensyn til planlægning og koordinering kan skolerne i første omgang tilmelde hold/elevgrupper senest 4. oktober. Senest 3 uger før det ønskede tidspunkt skal skolerne lave aftaler med UngAalborg om den konkrete elevgruppe, emne, ønsker materialer mv.

• Værkstederne stilles til rådighed i perioden 1. november 2019 – 31. marts 2020.
  • Skolerne må påregne en udgift til materialer.
  • Senest 3 uger før det ønskede tidspunkt skal skolerne lave aftaler med kontaktpersonerne for de enkelte steder.

UngAalborgs værksteder inviterer skolerne til 3 inspirationsdage i september

UngAUC, Station10 og Blok x inviterer til inspirationsdag for lærere og elever. I tilmelder jer ved at maile til kontaktpersonerne for de enkelte steder. Man må gerne besøge flere steder.

UngAUC

Enggårdsgade 65, 9000 Aalborg

Inspirationsdag: Tirsdag den 24. september 2019, kl. 12.30 – 15.00

• Metal & Teknik
  • Køkkenværksted
  • Hånd & Design
  • Byggeværksted
  • Ideer til eksperimenterende tilgang
  • Inspiration til kreativ anvendelse af materialer
  • Sparring i forhold til proces og produkt
  • Hjælp til brug af maskiner

3D-printer, elektronisk strikkemaskine, overlock, brændere, loddeapparater, ovne, røremaskiner, kipsteger, vinkelsliber, sprøjtepistol, afbalanceringsapparat, multitester, stroboskoppistol, kamvinkelmåler, plasmaskærer, drejebænk, tykkelseshøvl, afretter, dekupørsav, autolift, cementblander mv.

Station10

Stationsvej 10, 9400 Nørresundby

Inspirationsdag: Torsdag den 19. september 2019, Kl. 12.30 – 15.00

• Filmhuset
  • Lydstudier

I Filmhuset er der adgang til kameraer, greenroom, redigerings- og grafisk software. Der er mulighed for lave visuelle præsentationsprodukter enten som video eller som billede/grafisk opstilling m.m. Mulighed for indspilning, fx speak, podcast, sang, design af musik mm. Lydstudiet er udstyret med instrumenter, både analog og elektroniske instrumenter, studie mic, m.m.

Rolf Bekker
rolf@station10.dk

Blok X

Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg

Inspirationsdag: Onsdag den 18. september 2019, kl. 12.30 – 15.00

• Drama & Teater
  • Demokrati
  • Kunstværksted
  • Madværksted & Sundhed
  • Inspiration til hvordan man kan arbejde med kroppen og æstetiske læreprocesser
  • Opsætning af teater og drama
  • Inspiration til demokratiske læreprocesser og sagsfremstillinger
  • Ideer til eksperimenterende tilgang
  • Inspiration til kreative og kunstneriske processer
  • Værkproduktion
  • Sparring i forhold til proces og produkt

Adgang til køkken med diverse maskiner, Speakers Corner, atelier, teatersal, lyd- og lysopsætning, videooptagelse.

Camilla Lindum
E-mail: cl-skole@aalborg.dk