Design værkstedet (Tøjdesign)

Slip din indre tøjdesigner løs i vores designværksted. Vi kommer til at gennemgå forskellige teknikker: Sy, broderi, tryk, mm. I fællesskab laver vi nogle fede designs.
Der er 12 pladser tilbage.
Tilmeld dig herunder eller se om der er plads på venteliste.

Design værkstedet (Tøjdesign)

Tid og Sted Tirsdage kl. 17-19
Blok X, Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg

Anne Schmidt
93520904

Alder Fra 12 år til og med 24 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Holdnummer 1905
Tilmeldinger Max pladser: 12
Sted Blok X
Tilmeldingsfrist tirsdag 24. jun. 2025 kl. 00:00
Pris Deltagelse er gratis

Læs om dine data ved tilmelding

Når du tilmelder dig med dit UNI-Login eller CPR-nummer behandler dine personoplysninger med respekt for dig!

Det vil sige fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet og bliver slettet når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant! UngAalborg sikrer og overholder at slette forældede data og oplysninger efter loven om persondatabehandling i forvaltningssammenhæng.

Keramik – Torsdag

Antal pladser: 8 af 14

Kunne du tænke dig at udfolde din kreativitet med hænderne i ler? Vi leger og arbejder med forskellige teknikker.