Rytmisk kor (Fritidsvalgfag) (0303)

Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Vi synger sammen, griner sammen og lærer sammen at styrke fællesskabet ved at give noget af os selv til hinanden. Vi får et større kendskab til musikstile og genre, og lærer om sangteknikker, at synge flerstemmigt samt om dét at stå på en scene og performe.

At synge sammen er et kulturelt fænomen som styrker fællesskabet, samhørigheden og demokratiet. Man kan ikke synge kor alene, tværtimod er vi afhængige af hinandens deltagelse og engagement. Derfor er det også helt afgørende, at vi bruger tid på at lære hinanden at kende, finder ud af hvad vi hver især kan bidrage med, og udnytter dette til at gavne det store hele.

I får medbestemmelse i at udvælge gode sange som vi arrangerer og lære at udtrykke os gennem. Det er derfor vigtigt at det er nogle sange, som vi kan forholde os til, og som vi synes lyder godt.

Færdighedsmål

• At kunne tage imod instruktioner
  • At kunne arbejde sammen om at skabe et fælles udtryk
  • At kunne arbejde målrettet med brug af stemmen i solo-sammenhænge samt i korets helhed

Vidensmål

• At kende forskellige musikgenre og stilarter indenfor rytmisk musik
  • At kende til arbejdsområderne og processen omkring en musikalsk optræden
  • At kende til sangens redskaber

Kompetencemål

• At kunne udtrykke sig musikalsk i fællesskab med andre
  • At kunne være bevidste om at veksle mellem musikalske roller
  • At kunne udfolde sit eget potentiale
  • At kunne reflektere kreativt
  • At kunne være nærværende i sin performance

Kontakt:

Julia Østergård

Julia@ungaalborg.dk            – Mobil: 93 52 09 28

Tilmeld Rytmisk kor (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0303

Max 25 tilmeldinger

Sted Stationen

Tid Opstartsdato: 18-08-2021

Undervisning: i alt 30 timer

Sted: Stationen

Tilmeldingsfrist: fredag 20. aug 2021 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sangskrivning (Fritidsvalgfag) (0304)

På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi starter helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler.

Food Maker (Fritidsvalgfag) (0306)

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.
Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag)  (0311)

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag) (0311)

UngAalborg Brandkorps (UAB) er en del af Nordjyllands Beredskabs frivillige beredskab og er et tilbud til dig, som har lyst til at prøve kræfter med brandslukning og førstehjælp.