Sangskrivning (Fritidsvalgfag) (0304)

Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Har du en sangskriver gemt i maven? På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi starter helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler. Når vi har produceret et færdigt nummer, tager vi hul på det performancemæssige arbejde og udtryk i fremførelsen.

Sidst men ikke mindst afprøver vi jeres musik på hinanden samt måske et publikum. Der lægges desuden vægt på at tage ud og opleve koncerter med singer-songwriters.

Færdighedsmål

• At kunne arbejde med produktionen og fremførelsen af egne sange
  • At kunne udtrykke sig gennem musik
  • Færdigheder i specifikke sangskrivningsteknikker
  • At kunne tage imod instruktioner i sangskrivningsprocessen

Vidensmål

• At kende forskellige musikgenre og stilarter indenfor rytmisk musik
  • At kende til arbejdsområderne og processen omkring en musikalsk optræden
  • At kende til processer i sangskrivning, komposition og performance

Kompetencemål

• At kunne skabe en kreativ udvikling og i den forbindelse tilegne sig kompetencer og viden om musik og kreativitet
  • At kunne være bevidst om at veksle mellem musikalske roller
  • At kunne udfolde sit eget potentiale
  • At kunne reflektere kreativt
  • At kunne være nærværende i sin performance

Kontakt:

Julia Østergård

julia@ungaalborg.dk             – Mobil: 93 52 09 28

Tilmeld Sangskrivning (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0304

Max 14 tilmeldinger

Sted Stationen

Tid Opstartsdato: 11-08-2021

Undervisning: i alt 30 timer

Sted: Stationen

Tilmeldingsfrist: fredag 20. aug 2021 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Food Maker (Fritidsvalgfag) (0306)

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.
Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag)  (0311)

UngAalborg Brandkorps (Fritidsvalgfag) (0311)

UngAalborg Brandkorps (UAB) er en del af Nordjyllands Beredskabs frivillige beredskab og er et tilbud til dig, som har lyst til at prøve kræfter med brandslukning og førstehjælp.