Station10

Velkommen til UngAalborgs mediehus, Station10 som byder alle unge fra 13-19 år i Aalborg Kommune velkommen - det hele er gratis!

Video/film

Filmmiljøets centrum i Aalborg Ungdomsskole. Hvis du er interesseret i at lave film, dokumentarprogrammer, musikvideoer, kunstnervideoer eller andet, som har med bevæge-billeder & lyd at gøre, er dine muligheder for at låne udstyr & få hjælp til at komme ordentligt igang her! Vi har udstyr til alle behov, alt sammen professionelt.

GameLab og E-sport

GameLab er et gratis spiludviklingsmiljø på Station10 i Nørresundby for unge mellem 13-19 år (op til 25 år med dispensation). Her kan du mødes og udvikle spil sammen med andre unge spiludviklere.

Der er også mulighed for at gå til E-sport og træne sammen med andre i bestemte spil.

Lydstudier

Der bliver lavet masser af musik i vores to lydstudier

På Stationen har vi to rigtig gode lydstudier, hvor unge har mulighed for at få hjælp med at indspille deres nye hits. I begge studier bliver de unge hjulpet af Per, Pelle, Henrik og Rolf, som alle er vilde med at lave musik.

Lydstudierne er for alle de unge som:

• Spiller i band og gerne vil have indspillet deres sange.
  • Dem som har en tekst, og gerne vil have hjælp til musik/beat.
  • Og dem, som måske har en idé, der kunne gå hen og blive det største hit siden “Rihanna – Umbrella”, “Volbeat – The Gardens Tale” eller “Rage Against the Machine – Bombtrack” – Hvem ved!

Øvelokaler for bands

Øvelokalet kan benyttes af 13-19 årige i Aalborg kommune, som spiller i et band.

Man har øvetid en gang ugentlig, det kan evt. være fra 15.00- 18.30 eller 18.30- 22.00

Der vil blive indkaldt til band møde en gang imellem, efter behov.

Her er der mulighed for at, tjekke op på mangler, indkøb osv.

Camilla Lindum
E-mail: cl-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 05

Læs mere på www.station10.dk eller kom glad forbi Ungdomshuset Stationen, Stationsvej 10, 9400 Nørresundby.

Skriv til Station10