TeaterBlokken hold 2 (0505)

TeaterBlokken er for dig, der elsker at spille teater og fordybe dig i dramaets mange muligheder i et miljø, hvor der er plads til udfolde sig selv, og hvor der er plads til at være præcis den, man er. Vi har fokus på at arbejde i dybden med kunsten at spille teater og performance i alle dets facetter.  

På TeaterBlokken møder du andre `teatertossede` unge, og det eneste det kræver er, at du brænder for det og har lyst til at indgå i et miljø af glade, åbne og sjove unge.  

TeaterBlokken består af to separate hold (tirsdage og onsdage), som begge arbejder fagligt med adskillige skuespilteknikker, improvisationsøvelser, og kropslige udtryk – alt sammen for at du skal udvikle og afprøve dig selv. 

De to teaterhold skaber sammen én årlig forestilling og arbejder derudover sammen om forskellige workshops og performanceprojekter.

 

Kontakt:

Signe Grøn / + 45 93 52 09 23 / signe@ungaalborg.dk

Tilmeld TeaterBlokken hold 2

ALDER
Du skal være fyldt 12 år.

Holdnummer 0505

Max 15 tilmeldinger

Sted Blok X

Tid Blok X, Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg
Onsdage kl. 17:00 – 19:00

Tilmeldingsfrist: lørdag 30. okt 2021 kl. 23:59

Pris Deltagelse er gratis

Tilmeld

Food Maker    (0501)

Food Maker (0501)

Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge?

MusicLab – Sangskrivning  (0560)

MusicLab – Sangskrivning (0560)

På dette hold skriver vi sange både i fællesskab og individuelt. Vi arbejder både helt fra bunden i sangskrivningens første faser, og arbejder løbende med melodiske, harmoniske og tekstlige virkemidler. Vi kan også tage udgangspunkt i sange, som du allerede har skrevet, men som du mangler hjælp til at finpudse.