Temaforløb | Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.
 Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.

• At skabe bedre måltidsvaner for unge.
  • At eleverne skaber og former i fællesskab uden forudsætninger end, at de er unge og gerne vil være med/deltage.
  • At de arbejde udfra en tilgang, hvor det er okay at fejle “ Ups / yes jeg har lavet en fejl”
  • At eleverne bliver præsenteret for nye og alternative tilgange til mad.
  • At eleverne arbejder udfra et mere positivt sundhedsbegreb.

Vidensmål

• Viden om Food maker  konceptet.
  • Viden om ernærring, sund kost og et bredere og mere positivt sundhedsbegreb.

Færdighedsmål

• At eleverne bliver mere bevidste om: sundhed, måltidsvaner og ernæring.
  • At eleverne kan påvirke sine egne levevilkår og skabe en forandring.
  • At eleverne kan  skabe måltider selv men, i MAKER kulturen bruger vi “ at gøre det sammen” Sammen skaber vi mere og lære af og med hinanden.

Kompetencemål

• Eleverne får kompentencer i forhold til arbejde i en kreativ proces og forståelsen af fælles madglæde .

Forventninger/Krav til skolen

• Eleverne skal selv møde på BlokX i Karolinelund