Temaforløb | Max. 10 elever | Har du brug for at lære, hvordan du skaber bedre måltidsvaner for dig selv eller dine venner, i fællesskab med andre unge? Vil du udvikle, eksperimentere og udfolde dig kreativt indenfor mad og måltidskulturen så, har du muligheden her.
Vi dyrker glæden ved mad og eksperimenterer i fællesskab, så vi håber, at vi sammen laver en masse fejl.
Formål
- At skabe bedre måltidsvaner for unge.
- At eleverne skaber og former i fællesskab uden forudsætninger end, at de er unge og gerne vil være med/deltage.
- At de arbejde udfra en tilgang, hvor det er okay at fejle “ Ups / yes jeg har lavet en fejl”
- At eleverne bliver præsenteret for nye og alternative tilgange til mad.
- At eleverne arbejder udfra et mere positivt sundhedsbegreb.
Vidensmål
- Viden om Food maker konceptet.
- Viden om ernærring, sund kost og et bredere og mere positivt sundhedsbegreb.
Færdighedsmål
- At eleverne bliver mere bevidste om: sundhed, måltidsvaner og ernæring.
- At eleverne kan påvirke sine egne levevilkår og skabe en forandring.
- At eleverne kan skabe måltider selv men, i MAKER kulturen bruger vi “ at gøre det sammen” Sammen skaber vi mere og lære af og med hinanden.
Kompetencemål
- Eleverne får kompentencer i forhold til arbejde i en kreativ proces og forståelsen af fælles madglæde .
Praktisk information til skolen
- Eleverne skal selv møde på Blok X i Karolinelund
Kontakt
Else Petersen
Mobil: +45 25 20 06 31