TEMAFORLØB | Thy nationalpark med rygsæk og vandrestøvler. Nationalparken er kendt for sine helt unikke natur, dyreliv og vesterhavet. Samtidig er stedet ofte råt, barks og mennesketomt.

• I 3 dage vil eleverne opleve det rendyrket og nordisk inspireret friluftsliv, hvor vi vandre langt, sover i telt, laver mad over bål og prøver frysetørret mad. Eleverne skal bære alt nødvendig udstyr på ryggen.
  • Tur i det 35 meter høje Lodbjerg fyr, der med sine 136 år stadig fungere som pejlepunkt for skibe langs kysten samt udstilling af historie, dyr og livet omkring vestkysten.
  • Redningshuset i Lyngby og dens historie om kystredning af sømænd, samt et tysk kystbatteri fra 1941 med 4 kanon bunkers på stranden samt flere bunkers i første klitrække.

Vi vil bevæge os i den sydlige del af nationalparken og langs kysten. Turen starter og slutter samme sted.

Turen understøtter nærvær, tilstedeværelse, fælleskab og sanslighed i storslået natur.

[mikael_krabbe]