Trivsel 7.C Vester Mariendal Skole (1302)

En hyggelig aften med dine klassekammerater

På Vester Mariendal Skole

Ansvarlig:

Rikke Nørby Sørensen

Tilmeld Trivsel 7.C Vester Mariendal Skole

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7. klasse.

Holdnummer 1302

Max 28 tilmeldinger

Sted Vester Mariendal Skole

Tid Fredag d. 8-10 kl. 17.00-20.00

Tilmeldingsfrist: lørdag 09. okt 2021 kl. 00:00

Pris Deltagelse er gratis

Cross begynderhold 9 (0112)

Vores cross begynderhold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

OBS: Bemærk at holdet KAN blive flyttet til foråret hvis vejret/føret bliver for dårligt. Du vil i givet fald modtage besked herom i god tid, med oplysninger om nyt tidspunkt for undervisningen.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 4 (0107)

Vores crosshold er for alle unge, som har lyst til at prøve kræfter med en crossmaskine.

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 5 (0108)

Cross begynderhold 9 (0112)

Cross begynderhold 7 (0110)