UAX logo - Aalborg Kommunes 10. klasse

CAMPUS PÅ SPORET & TECHCOLLEGE

Vælg mellem 2 retninger og 3 spor

UAX er for dig, der ønsker at tage 10. klasse og gerne vil forberede dig fagligt, personligt og socialt til at starte på en ungdomsuddannelse.

Optagelse på UAX 2021

Hvis du ønsker at blive en del af UAX til næste skoleår, skal du søge via optagelse.dk.

Hvis du ønsker at blive optaget på UAX, kan du kontakte:

Mads Vestergaard
Telefon: 31994070
Email: mjen-skole@aalborg.dk

Vær opmærksom på at vi ikke kan garantere plads på alle linjer.

Informationsvideo om UAX På Sporet

• CAMPUS, På Sporet 8A, 9000 Aalborg
• Se på Google Maps

De 2 spor på CAMPUS er for dig, som er interesseret i at arbejde eksperimenterende og undersøgende med udgangspunkt i verden omkring dig.

Undervisningen på de to spor er inddelt i fagtemaer, hvor du gennem fagene fordyber dig i forskellige emner, projekter og virksomhedsbesøg.

Se informationsvideo om UAX På Sporet. Videoen blev sendt tirsdag 16. januar kl. 10.00 og varer ca. 12 min.

Informationsvideo om UAX EUD10

• TECHCOLLEGE, Østre Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

• Se på Google Maps

EUD10 bygger vi bro mellem skole og det praktiske liv på ungdomsuddannelserne.

Sporet er målrettet til dig, der vil forberede dig til en erhvervsuddannelse, en EUX-uddannelse eller finde ud af om en erhvervsuddannelse er noget for dig.

Se informationsvideo med lederen af UAX og underviser om EUD10 på TECHCOLLEGE. Videoen blev sendt tirsdag 12. januar kl. 17.00 og varer ca. 15 min.

UAX er Aalborg Kommunes 10. klasse

UAX står for UngAalborg 10. Når du går i 10 klasse i Aalborg er du altså en del af UngAalborg, hvilket betyder, at du får mulighed for at blive klogere på uddannelses- og karrierevalg i ungemiljøer, der er præget af fællesskab, læring og personlig udvikling.

Du indgår i forskellige læringsmiljøer, som stimulerer din nysgerrighed på verden og lyst til at lære mere. Du får også mulighed for et aktivt fritidsliv gennem UngAalborgs mange tilbud.

Vælg et år du aldrig vil glemme…

Hvad du kan forvente af os… og hvad vi forventer af dig

UAX er for alle, der har lyst til et 10 klassesforløb, hvor faglig og personlig udvikling går hånd i hånd.

UAX er starten på en ungdomsuddannelse, men det er også et år, du aldrig vil glemme. Du vil få en masse tætte venskaber med andre, der har de samme interesser som dig. Uanset hvilket niveau du er på, vil du opleve at blive udfordret på dit niveau.

UAX ligger både på Campus på Sporet og på TechCollege, så du bliver en del af det ungemiljø, der i forvejen er her. Samtidig skaber vi et trygt miljø kun for 10. klasseselever, hvor du kan udvikle dig fagligt og som menneske og derved have mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv.

På UAX arbejder vi tæt sammen med de forskellige ungdomsuddannelser, og du får gennem brobygningsforløb et unikt indblik i, hvordan din verden kan se ud efter 10. klasse. Du står derfor godt rustet, når du senere skal vælge en ungdomsuddannelse.

På UAX har vi fokus på dig, og du vil gennemgå flere coach- og teambuildingsforløb, hvor du bliver klogere på dig selv, og hvordan du meningsfuldt kan indgå i fællesskaber.

Undervisningen vil foregå meget anderledes end, hvad du er vant til i folkeskolen og du vil mærke, at du nu er kommet op i en alder, hvor læring er et fælles ansvar og kan ske på mange andre måder, end den traditionelle tavleundervisning.

Læs om UAX

Hent 5 sider PDF i A4 i linket herunder. Her vil finde mere information om 10. klassesforløbene i UAX.

Projektforløb

Her kan du klikke dig ind og orientere dig i nogle af de forskellige projektforløb, som er en del af undervisningen på UAX.

En særlig uge På Sporet

Vi er netop nu i gang med at forberede næste skoleår. I den forbindelse planlægger vi i samarbejde med UngAalborgs projektafdeling og kulturhuse En særlig uge På Sporet fyldt med forskellige projektforløb.

Adresser for undervisning

UAX | CAMPUS PÅ SPORET