UAX

Aalborg Kommunes 10. klasse

PÅ SPORET & TECHCOLLEGE

Vælg mellem 2 retninger og 3 spor

UAX er for dig, der ønsker at tage 10. klasse og gerne vil forberede dig fagligt, personligt og socialt til at starte på en ungdomsuddannelse.

Hent 5 sider PDF i A4 i linket herunder. Her vil finde mere information om 10. klassesforløbene i UAX.

Informationsmøder
og åbent hus 2020

Er du interesseret og nysgerrig på hvad UAX kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at møde op til åbent hus. der er to adresser.

// CAMPUS PÅ SPORET
Dato: Vi melder ud her så snart der er fundet datoer på kommende arrangementer.
Tid: –
På Sporet 8a, 9000 Aalborg
(Ved remisen i Campus)

//TECHCOLLEGE
Dato: Vi melder ud her så snart der er fundet datoer på kommende arrangementer.
Tid: –
Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg
(Konferencen på TECHCOLLEGE)

UAX er Aalborg Kommunes 10. klasse

UAX står for UngAalborg 10. Når du går i 10 klasse i Aalborg er du altså en del af UngAalborg, hvilket betyder, at du får mulighed for at blive klogere på uddannelses- og karrierevalg i ungemiljøer, der er præget af fællesskab, læring og personlig udvikling.

Du indgår i forskellige læringsmiljøer, som stimulerer din nysgerrighed på verden og lyst til at lære mere. Du får også mulighed for et aktivt fritidsliv gennem UngAalborgs mange tilbud.

Vælg et år du aldrig vil glemme…

Hvad du kan forvente af os… og hvad vi forventer af dig

UAX er for alle, der har lyst til et 10 klassesforløb, hvor faglig og personlig udvikling går hånd i hånd.

UAX er starten på en ungdomsuddannelse, men det er også et år, du aldrig vil glemme. Du vil få en masse tætte venskaber med andre, der har de samme interesser som dig. Uanset hvilket niveau du er på, vil du opleve at blive udfordret på dit niveau. UAX ligger både på Campus på Sporet og på TechCollege, så du bliver en del af det ungemiljø, der i forvejen er her. Samtidig skaber vi et trygt miljø kun for 10. klasseselever, hvor du kan udvikle dig fagligt og som menneske og derved have mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv.

På UAX arbejder vi tæt sammen med de forskellige ungdomsuddannelser, og du får gennem brobygningsforløb et unikt indblik i, hvordan din verden kan se ud efter 10. klasse. Du står derfor godt rustet, når du senere skal vælge en ungdomsuddannelse.

På UAX har vi fokus på dig, og du vil gennemgå flere coach- og teambuildingsforløb, hvor du bliver klogere på dig selv, og hvordan du meningsfuldt kan indgå i fællesskaber.

Undervisningen vil foregå meget anderledes end, hvad du er vant til i folkeskolen og du vil mærke, at du nu er kommet op i en alder, hvor læring er et fælles ansvar og kan ske på mange andre måder, end den traditionelle tavleundervisning.

Læs om UAX

Adresser for undervisning