Vælg en side

Uge Sex 2021 Den 8. – 12. februar

Uge Sex 2021 – OGSÅ i en coronatid
Sælger du dig selv online?

TEMA: Gråzoner og grænser

Forskellighed, mangfoldighed og rummelighed for 8. og 9. klasser i Aalborg

Tilmeld din klasse et eller to spændende og lærerige forløb senest torsdag den 4. februar 2021- Først til mølle

OBS Corona kan og skal slet ikke komme i vejen for Uge Sex!?

Vi lever i en udefinerbar og ensom tid, men det skal bestemt ikke gå udover Uge Sex. Derfor tilbyder UngAalborg hele to virtuelle tilbud til Uge Sex: Forløb 1 og Forløb 2. Selvom det kommer til at foregå virtuelt, så går vi bestemt ikke på kompromis med nærværet og energien, som vil strømme ud af skærmen og skabe et trygt fællesskab.

Forløb 1

UngAalborg underviser

UngAalborg tilbyder et smækfyldt virtuelt undervisningsprogram á 2,5 timer med Sexualisterne, MedieAmbassadørerne og en anonym brevkasse, hvor spørgsmål (store som små) vil blive besvaret af et toptunet panel. Vi vil i Forløb 1 arbejde ud fra temaet “Grænser og gråzoner” og alt derimellem – både i den virkelige og virtuelle verden.

OBS OBS OBS – FORLØB 1 ER FULDT BOOKET

Forløb 2

Et tilbud til lærernes facilitering af Uge Sex

Forløb 2 kan både fungere i forlængelse af Forløb 1, og som et selvstændigt undervisningsmateriale til dig som lærer i Uge Sex. Forløbet centrerer om casearbejde forklædt som lydbøger og refleksionsspørgsmål, der omfavner mangfoldigheden. Forløbet fokuserer primært på teamet “Den online verden”, og hvilke gråzoner den indeholder.

Lydmateriale til forløb 2 herunder.

Tilmeld din klasse

• Senest torsdag den 4. februar / Først til mølle
  • Uge 6, d. 8.-12 2020 / kl. 8.00-10.30 og kl.11.30-14.00.
  • Links til Forløb 1 og Forløb 2 tilsendes efter godkendt tilmelding
  • Forløb 1 er fuldt booket!
  • Forløb 2 skriv til Signe på signe@ungaalborg.dk hvis du ønsker Forløb 2 tilsendt.

Tilmelding

Skriv til Signe på signe@ungaalborg.dk hvis du ønsker, at din klasse skal deltage i Forløb 1, og hvis du ønsker Forløb 2 tilsendt.

Du vil få svar, om der er plads på den ønskede dag, og ellers blive tilbudt en anden dag hurtigst muligt. Det forventes, at der deltager minimum 1 lærer pr. klasse, og at denne lærer følger programmet sammen med eleverne.

Vi glæder os til at se jer virtuelt.

Signe Grøn
signe@ungaalborg.dk