Uge Sex 2020 • Den 3. – 7. februar

I Uge Sex 2020 er temaet Body Shaming

Forskellighed, mangfoldighed og rummelighed for 8. og 9. klasser i Aalborg

Tilmeld din klasse en dag med workshops og lærerig underholdning på Blok X i Karolinelund inden den 21. december på events.ungaalborg.dk

Alle har en krop og alle kender formentlig til at tænke nedsættende om enten egen eller andres kroppe.

Nogle har endda prøvet at blive mobbet eller krænket på egen krop. Selvom alle er født med en krop og alles kroppe er forskellige, findes der nogle meget snævre rammer for, hvordan en perfekt krop bør se ud.

Meget få kan leve op til denne forventning. Andre kropsformer udskammes eller ses ned på. Dette fænomen kaldes Body shaming. Og det kan sætte dybe spor i selvværdet og ødelægge selvtilliden.

Derfor vil vi, i UngAalborg, gerne arbejde med body shaming på en kreativ og anderledes dag med læring og refleksion gennem krop og æstetiske virkemidler.

Program

• På dagen vil eleverne møde freestyle rapper Pelle Møller, som afslutter dagen med et ’rapferat’ af elevernes arbejde.
  • Desuden starter hver dag med et Dance Groove i vores skønne teatersal på Blok X.
  • Derudover kommer UngAalborgs Ung til Ung grupper Sexualisterne og De sociale Medieambassadører til at præge indholdet og eleverne skal gennem hele dagen primært udtrykke sig gennem kunstneriske virkemidler.
  • Forløbet henvender sig primært til folkeskolens ældste klasser, 8. – 9. årgang.

• Dato: 3. – 7. februar 2020
  • Sted: Blok X, Karolinelund, 9000 Aalborg
  • Pris: 500 kr. pr. klasse
  • Tilmelding åbner den 28. oktober 2019, kl 8.00

OBS: Det forventes at der deltager minimum 1 lærer pr. klasse.

events.ungaalborg.dk

Wilma Walther-Hansen