Velkommen på vandet

Vi tilbyder havkajak, kano og Stand-Up Paddle Board

Friluftsliv i UngAalborg byder på oplevelser og forløb for 13-19årige unge i Aalborg kommune. UngAalborg Vandcenter udbyder også interne kurser for ansatte i Aalborg Kommune som beskæftiger sig med målgruppen af unge. Vi har altid sikkerheden i top og fokus på den gode oplevelse.

Vi tilbyder ikke ipp2 kurser, udlejning eller undervisning til private.

Find alle sikkerhedsinstrukser herunder…

Kontakt og book

• UngAalborg Vandcenter er for 13-19årige
  • Private og firmaer kan IKKE booke Vandcenteret.
  • Internt i UngAalborg og Fritidscentre kan ved oprettelse af hold gratis at booke aktiviteter i UngAalborg Vandcenter.
  • Skoler og andre kommunale interessenter med unge i målgruppen kan booke aktiviteter efter aftale.

Vil du booke eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte UngAalborg Vandcenter:

Mikael Krabbe
mkr-skole@aalborg.dk
Mobil: +45 93 52 09 12

Forældreaccept

Med en underskrevet forældreaccept tillader du hermed at dit barn må deltage i vand-aktiviteter i Aalborg Ungdomsskole. Samtidig bekræfter du blandt andet også at dit barn kan svømme og ikke har sygdomme der kan medføre bevidsthedstab (f.eks. epilepsi). Skal underskrives før dit barn kan deltage i vand-aktiviteter.

Sikkerhedsinstrukser

Sikkerhedsinstruks for sejlads med kano, kajak og SUP

Denne sikkerhedsinstruks dækker sejladsaktiviteter med kajak, kano og SUP boards i Aalborg Ungdomsskole. De konkrete retningslinjer beskrevet i dette dokument kan følges direkte, hvis aktiviteten overholder de definerede rammer.

Bilag til UngAalborgs sikkerhedsinstrukser

Sikkerhedsinstruks for båd med motor

Om krav til sikkerhed, Sejlregler, overbordfald, Motorbrand, Kollision, Risici for at slå sig ved vandskiløb mv.

Sejladsplan

Kun for uddannede instruktører! Udfyldes inden turen starter.