Unge Skabere

Kunne du godt tænke dig at være med til at skabe kunst - og kulturarrangementer i Aalborg kommune og sammen med andre unge få muligheden for at udstille dit og andres kunst – så er Unge Skabere holdet for dig! 

Læs mere eller tilmeld dig herunder…

UNGE SKABERE 

Kunne du godt tænke dig at være med til at skabe kunst – og kulturarrangementer i Aalborg kommune og sammen med andre unge få muligheden for at udstille dit og andres kunst – så er Unge Skabere holdet for dig! 

Kan du lide at være kreativ og indgå i et kunstnerisk fællesskab, hvor man ikke blot ser og oplever kunst, men selv er med til at skabe den? Skriver du digte eller andre slags fortællinger i din fritid? Maler, spiller musik, syer, tager billeder eller udfolder dig på en anden kunstnerisk måde? Eller er du super interesseret i SoMe og kunne du godt tænke dig, at være med til at lave fællesskabssamlende arrangementer i din kommune? Så får du på holdet Unge Skabere mulighed for at gøre dine ideer til virkelighed! 

Det kan være svært, når man får en god ide at føre den videre ud i livet og derfor har vi i Aalborg Kommune oprettet dette nye ungdomsskolehold.
Vi kommer på holdet til at mødes hver tirsdag fra kl. 19:00 – 21:00 på Blok X (Karolinelundsvej 40, 9000 Aalborg), hvor vi vil arbejde på alt fra små til store projekter; som billedeudstillinger, digtoplæsninger, at skabe lyduniverser, interaktive rum eller begivenheder til gavn for andre unge i kommunen. Alt dette bliver planlagt ud fra holdets interesser og målet er på sigt, at de unge selv får stablet deres eget arrangement på benene.  

Vi kommer til at dykke ned i de forskellige dele af en kreativ proces, tage på turer for at hente inspiration til vores egne projekter og i fællesskab give liv til det, der blot startede som en tanke. 

Lyder dette som noget for dig, så kom glad! Holdet er for alle 

De bedste hilsner Camilla

Unge Skabere

Tid og Sted Tirsdage kl. 19:00-21:00 på Blok X
Alder Fra 13 år til og med 19 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9.
Holdnummer 1914
Max tilmeldinger 15
Sted Blok X
Tilmeldingsfrist tirsdag 20. dec. 2022 kl. 19:00
Pris Deltagelse er gratis Ingen egenbetaling

Tilmeld

TeenCreative

TeenCreative

Max pladser
10
Pladser tilbage
7

Her kan du udleve dine kreative ideer.

læs mere
Makerspace

Makerspace

Kom og lær nogle af de teknologier, der bruges i Makerspaces.

læs mere
krea vodskov

krea vodskov

Max pladser
50
Pladser tilbage
50

krea vodskov Tid og Sted Holdet er endnu ikke programsat Alder Fra 12 år til...

læs mere
Makerspace – Gl. Hasseris skole

Makerspace – Gl. Hasseris skole

Max pladser
30
Pladser tilbage
27

Makerspace på Gl. Hasseris er et tilbud til dig, som går på Gl. Hasseris Skole eller omliggende skoler, og som har lyst til at arbejde kreativt med teknologier som lasercutter, 3D print, folieskærer, men også til elever, som har lyst til at lære mere programmering med Hummingbird, MicroBit, StrawBee eller lign.

Det er gratis at deltage efter tilmelding. Vi beder dig om at være med fra start til slut, for at få det meste ud af oplevelsen.

læs mere
Digital kunst

Digital kunst

Max pladser
16
Pladser tilbage
2

På dette hold arbejder vi i programmet \’Procreate\’ på Ipad og skaber smukke illustrationer.

læs mere