Fredag den 27. september 2019 afholder UngAalborg politisk ungekongres i Nørresundby Idrætscenter

Vi inviterer alle 13-19årige unge i Aalborg Kommune til at deltage i kongressen og lade deres stemme blive hørt.

Ungekongressen består blandt andet af workshops, oplæg, underholdning samt offentliggørelse af det nye ungebyråd.

Som optakt til Ungekongressen sendes Ungekaravanen afsted i uge 35 – husk også at tilmelde skolen til Ungekaravanen inden den 5. juli. Ungekaravanens hovedformål er at motivere og hjælpe de unge i Aalborg Kommune til at stille op som kandidat til Aalborg Ungebyråd. Valg til Aalborg Ungebyråd kører fra 12. – 26. september via et online valgsystem.

Ungekaravanen på tour i uge 35

I forbindelse med Ungekongressen kommer Ungekaravanen på besøg på alle skoler med overbygning den 26.-30. august 2019.

Vi vil i den forbindelse bede skolen samle udskolingen i 15 minutter, hvor vi vil informere om Ungekongres 2019, valget til Aalborg Ungebyråd og hvordan man opstiller som kandidat.

Tilmelding til Ungekaravane inden fredag 5. juli 2019

I tilmelder skolen på et åbent Google Drev dokument (se herunder) hvor I også kan se hvornår i har mulighed for at få Ungekaravanen ud på jeres skole. Alle skoler bedes melde ind på link herunder på ledige tider, hvornår skolen ønsker Ungekaravanens ankomst.

Lån os 15 minutter
Book skolen inden den 5. juli

Ungekaravane tilmelding på Google Drev via link sendt til skolerne med onsdagsmailen den 19. juni 2019.

Eller kontakt Anne Juel Larsen

Direkte 93 52 09 23 / e-mail: kontakt@aalborgungebyraad.dk

Ungekongres

Deltagerne på Ungekongres 2019 kommer til at bestå af jer unge, da I til dagligt mærker på egen krop, hvordan Aalborg er som ungdomsby.

Det er JER og jeres stemmer som former Aalborg Ungebyråds politik. I kan deltage så mange, som I har lyst til på Ungekongres 2019 fra jeres skole, MEN HUSK! Der er begrænset antal pladser, så skynd jer, at tilmelde jer!

Man kan tilmelde sig Ungekongres 2019 hhv. som klasser/enkeltpersoner fra den 22. maj herunder. Op til Ungekongres 2019 afholdes et online valg, hvor alle unge mellem 13-19 år i Aalborg Kommune vil få mulighed for at stemme på den kandidat, som skal repræsentere dem i det nye Aalborg Ungebyråd.

Tilmelding til Ungekongres 27. september 2019

Tilmelding åbner onsdag den 22. maj 2019 kl. 8.00.

• Dato: Ungekongres 27. september
  • Pladser: Der er plads til 400 elever på selve dagen.
  • Tid: Kl. 9.00-14.00
  • Pris: Gratis
  • Sted: Nørresundby Idrætscenter
  • Aalborg Ungebyråds hjemmeside: www.ubvalg.dk

Tilmelding som gruppe eller enkeltperson.

Kontakt og spørgsmål

Ungebyrådsekretær