Velkommen til Ungekongres 2021

Den 7. oktober | kl. 8.30 – 14.00 | Nordkraft i Aalborg

 

Aalborg Ungebyråd og UngAalborg vil i uge 34 og 35 (23. August – 1. September 2021) besøge alle Aalborg Kommunes skoler for at informere om valg og Aalborg Ungebyråd samt hvordan man kan stille som kandidat til valget.

De som er stemt ind i Aalborg Ungebyråd vil blive afsløret på Ungekongressen hvor årets tema og workshops er vores Kommune under titlen Cool Commune.

Forløbet op til Ungekongressen den 7. oktober

Der er sendt en invitation ud til alle skoler med overbygning. Her er datoer og tidpunkter for Ungekaravanen og information om tilmelding til selve kongressen.

Har du ikke modtaget invitationen, så skriv til Signe på signe@ungaalborg.dk

Ungekaravanen

Kommer forbi jeres skole i uge 34 eller 35 fra den 23. august – 1. september.
Se invitationen for tid og dato.

Valgperiode

Den 22. september starter valget.

Her har man 14 dage til at sætte sin stemme på dem som stiller op. Meget mere om valget, Ungebyrådet og kandidaterne på udvalg.dk i løbet af August 2021

Ungekongres 2021

Temaet er Cool Commune

Den 7. oktober inviterer UngAalborg og Aalborg Ungebyråd til Ungekongres hvor valget fejres med workshops, glimmer og farver. Der vil komme mere information ud om selve kongressen efter tilmelding.

 

 Tilmelding til Ungekongressen

Deltagerne på Ungekongres 2021 kommer til at bestå af jer unge. I mærker til dagligt på egen krop og sind, hvordan Aalborg Kommune er som ung.

Det er jer og jeres stemmer som former Aalborg Ungebyråds politik. I kan deltage så mange, som I har lyst til på Ungekongres 2019 fra jeres skole. Der er begrænset antal pladser, så skynd jer, at tilmelde jer!

Skolerne kan tilmelde sin klasse til Ungekongressen – der er begrænset antal pladser. Find link til tilmelding i informationsmailen som er sendt ud til skolerne.

Kontakt Signe hvis du mangler invitationen.

Spørgsmål og ønsker

Vil du rekvirere invitationen eller har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Signe.

Signe Grøn
Mobil + 45 93 52 09 23
signe@ungaalborg.dk