Live streaming

Ungekongres 2022 LIVE

Den 6. oktober | kl. 9.00 – 09.55 + 13.00 – 14.00 |

De som er stemt ind i Aalborg Ungebyråd vil blive afsløret på Ungekongressen Årets tema og workshops omhandler normalitet.

Find links til undervisningsmaterialer herunder.

• Kl. 9.00 – 9.55
      • Åbningstale Video. v/ Borgmester Thomas Kastrup Larsen
      • Tale fra den afgående formand. v/ Art Binqe
      • Paneldebat mellem publikum og panelet.
      panelet: Jakob Ryttersgaard, Mads Rune Jørgensen og Art Binqe
    • Kl. 10.00-13.00
      I kan arbejde med Workshops i klassen.
  • Kl. 13.00-14.00
    Afslutning:
    Borgmesteren præsenterer det nye Ungebyråd.
    + live musik + dagstegning

Ungekongres
Undervisningsmateriale

Vil I være fra klassen er der i forbindelse med Ungekongressen udarbejdet forskellige undervisningsmaterialer som I frit kan bruge.

Workshop 1 | KREA

På denne workshop skal i, ude i klasserne arbejde kreativt med årets tema. I skal skabe nogle “normale” personer, ud fra silhouetter. Det kan i gøre ved at arbejde med de materialer i har ude i klasserne. Fx Maling, Stofrester, Collage af gamle blade, Palietter og glimmer, Tusser og tegneredskaber, osv.

Der er mange måder at arbejde med temaet, og kun fantasien sætter grænser.

Find derfor jeres indre kunstner frem, når i, i fællesskab skal udfordre normalen.

Undervisningsmaterialet ligger på Google Drev og kan findes her.

Åben Mappen på Drev

Workshop 2 | KROP

I denne workshop er der to øvelser hvor vi kan sætte krop på temaet “Er du normal”.

Vi arbejder med påstande og udsagn. Er det fx normalt at kysse sin mor og far på munden, at bede, at meditere, at være på Tik Tok hver dag, at sove med sin hund i sengen, at spise sine bussemænd m.fl.

Der arbejdes med hjerneøvelser og fællesskabet udfordres.

Undervisningsmaterialer ligger på Google Drev og kan findes her.

Åben mappen på Drev

Workshop 3 | RAP

I denne Workshop skal der arbejdes med temaet “at føle sig unormal”. Det skulle gerne udmunde i en rap.

Der følger er 4 lyriske rap af kendte kunstnere med til inspiration.

Der skal brainstormes med ord, rim og remser.

Undervisningsmaterialer ligger på Google Drev og kan findes her.

Åben mappe på Drev

Forløbet op til Ungekongressen 2022

Ungekongres: 6. oktober kl. 9.00 -14.00 på Nordkraft

Der udsendes en invitation til alle skoler med overbygning. Her er datoer og tidpunkter for Ungekaravanen og information om tilmelding til selve kongressen.

Ungekaravanen 2022

Aalborg Ungebyråd og UngAalborg vil i uge 33  (15. – 19. august) besøge Aalborg Kommunes skoler for at informere om valg og Aalborg Ungebyråd samt hvordan man kan stille som kandidat til valget.

Der udsendes information om tid og dato inden sommerferien.

Kandidatur

Man må allerede nu gerne begynde at skrive sit kandidatur som kan indsendes fra 22. august – 20 september.

Valgperiode 2022

Den 22. september starter valget.

Her har man 14 dage til at sætte sin stemme på dem som stiller op. Meget mere om valget, Ungebyrådet og kandidaterne på ubvalg.dk i løbet af september 2022. Dato meldes ud.

Ungekongres 2022

Temaet er: Er du normal?

Den 6. oktober inviterer UngAalborg og Aalborg Ungebyråd til Ungekongres hvor valget fejres med workshops, glimmer og farver. Der vil komme mere information ud om selve kongressen efter tilmelding.

Tilmelding til Ungekongressen

Skoler kan tilmelde klassen til Ungekongressen – der er begrænset antal elevpladser på 250.

Find link til tilmelding i informationsmailen som er sendt ud til skolerne med onsdagsmail eller klik på linket herunder.

Deltagerne på Ungekongres 2022 kommer til at bestå af unge.

Det er jer og jeres stemmer som former Aalborg Ungebyråds politik. Der er begrænset antal pladser, så skynd jer, at tilmelde jer!

Klik herunder for at tilmelde op til 30 elever ad gangen.

Link https://skole.nemtilmeld.dk/898/

Spørgsmål og ønsker

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Else.

Else Petersen
Mobil + 45 25 20 06 31