Dette er et af UngAalborgs fritidsvalgfag for elever i 7. – 10. klasse. Du kan kun tilmelde dig holdet efter forudgående aftale med din skole.

Gennem yoga, bevægelse, mindfulness og meditation vil du opleve øget velvære og en nydelsesfuld måde at være i kroppen på. Du vil træne en mindful tilgang til tanker og følelser og derigennem opleve mere frihed og mindre stress i hverdagen.

Der vil være fokus på at skabe en tryg atmosfære, hvor vi kan bevæge os i, og der vil være fokus på nærvær og fællesskab med sig selv og hinanden gennem gruppeøvelser, refleksioner, nærværspraksisser m.m.

Timetal (30/60): 30 timer

Min. antal elever: 12    Max. antal elever: 18

• at arbejde med kendskab til eget kropslige udtryk, bevægelighed og kunnen

• at arbejde med kroppen gennem yoga, vejrtrækning og kropslig forståelse

• at arbejde med fri bevægelse og dans, som vil blive brugt til at løsne op i kroppen

• at skabe sammenhold på holdet, fordi vi vil udfordre hinanden med intuitive danse og sjove bevægelser.

Færdighedsmål

• at opøve færdigheder ift. smidighed, styrke og evnen til at fokusere

• at øve evnen til at kunne meditere med det formål at grounde sindet og kroppen

• få kendskab til kroppens muligheder og rykke grænser for smidighed og mobilitet

Vidensmål

• at opnå viden om, hvad yoga, meditation og mindfulness kan gøre for kroppen

Kompetencemål

• at kunne bruge elementerne inden for grounding og meditation som en del af hverdagen, da disse øger nærværet og evnen til at kunne fokusere

Camilla Lindum, cl-skole@aalborg.dk

Mobil: +45 93 52 09 05

Tilmeld Yoga (Fritidsvalgfag)

ALDER
Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0301R

Max 18 tilmeldinger