Gennem yoga, bevægelse, mindfulness og meditation vil du opleve øget velvære og en nydelsesfuld måde at være i kroppen på. Du vil træne en mindful tilgang til tanker og følelser og derigennem opleve mere frihed og mindre stress i hverdagen. Der vil være fokus på at skabe en tryg atmosfære, hvor vi kan bevæge sig i, og der vil være fokus på nærvær og fællesskab med sig selv og hinanden gennem gruppeøvelser, refleksioner, nærværspraksisser m.m.

Vi kommer til at arbejde med kendskab til eget kropslige udtryk, bevægelighed og kunnen. Desuden opøver færdigheder ift. smidighed, styrke og evnen til at fokusere. Alt i alt skaber yoga en kropslig forståelse, styrke og grounding, som er helt unik fra andre sportsgrene. Meditation er et vigtigt element for at grounde sindet og kroppen. Vil ofte blive brugt i starten af timen; uden grounding vil stressen fra hverdagen føres med ind i undervisningen. Ved at grounde først, vil vi skabe et frit og afslappet rum, hvor der er plads til udfoldelse og dybe vejrtrækninger. Desuden øger meditation nærværet og dermed elevernes evne til at fokusere – både ude i hverdagen og i timen, hvor fokus og balance er vigtigt i yogastillingerne.

På holdet tilfører vi fri bevægelse og dans, som vil blive brugt til at løsne op i kroppen, få kendskab til dens muligheder og rykke grænser for smidighed og mobilitet. Dans øger desuden glæden og frihedsfølelsen. Desuden skaber dette element sammenhold på holdet, fordi vi vil udfordre hinanden med intuitive danse og sjove bevægelser.

Underviser: Sille Bennedbæk

Tilmeld Yoga

Du skal være fyldt 12 år. Desuden skal du gå i 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Holdnummer 0610

Max 18 tilmeldinger

Sted KUL Nordkraft

Tid 6/5 – 24/6 2019 kl. 16.30 – 18.00.

Tilmeldingsfrist: 24. Jun 2019 10:00

Pris Deltagelse er gratis