Booking | UngAalborg / Aalborg Ungdomsskole
Booking af busser, lokaler og udstyr.

Medarbejdere i UngAalborg kan booke udstyr til brug til aktiviteter i klubber og på hold gratis.

Hvis du ikke er oprettet endnu, kan du sende en anmodning om oprettelse. Gå til bookingsystemet ungbook.aalborg.dk her.

Skoler, institutioner og private

• Skoler og instutioner kan leje udstyr til skolebrug og undervisning hvor elever deltager (desværre ikke til personalearrangementer mv.). Priser finder du herunder.
  • Private kan ikke låne/leje grej i servicecenteret/vandcenter, lokaler eller køretøjer. Dette glæder også ansatte i UngAalborg.

Priser for leje af friluftudstyr i Aalborg Ungdomsskole

Lejrudstyr

35 kr. / pr dag / pr. enhed

• Presenninger til bivuak
  • Spisekar
  • Bestiksæt + grydeskeer
  • Feltflaske
  • Trangia – spritflasker
  • Grydesæt
  • Soveposer + liggeunderlag
  • Spader
  • Vanddunke
  • Kompas
  • GPS navigation
  • Rygsække

Telte

pris pr. stk. / pr. dag

• 3 stk. 8-12 personers Lavu: 250 kr.
  • 1 stk. 6-8 personers Lavu: 200
  • 10 stk. 4 personers: 200 kr.

Vandaktiviteter

Kanoer, havkajakker og å-kajakker

Der er mulighed for at leje kanoer, havkajakker, å-kajakker og udstyr gennem UngAalborg.

Hvis man ikke har egen instruktør, kan UngAalborg stille med en godkendt IPP instruktør. Fordelen ved at bruge UngAalborgs instruktør er, at de sørger for at klargøre, hente og tilbagelevere alt udstyr.

Pris pr. instruktør inkl. udstyr 450 kr. / timen. Ring og få en snak med Torben om mulighederne og hvad der er nemmest.

Torben Jespersen Nielsen / 93 52 09 13 /  toni-skole@aalborg.dk

Mountainbikes

24 stk. mountainbikes med alt tilbehør:

• 1.800 kr. 12 cykler. (200 kr. pr. cykel ved enkelt udlejning). pr. dag.

Kontakt servicecentret

• Skiprøver i forbindelse med skirejser vil fremover foregå på Servicecenteret.
  • Knallertkøreskolen vil fremover afvikle sin teoriundervisning og køretræning i ”kravlegård” på Servicecenteret.

Henrik Olesen
Tlf. +45 25 20 03 67

Servicecenteret
K. Christensensvej 6
9200 Aalborg SV

Corona | Restriktioner fra fredag d. 11. december 2020, kl. 16.00

Kære alle medarbejdere i UngAalborg
Det er desværre igen en alvorlig dag i dag. Vi har siden foråret kæmpet med Corona, og nu har smitten desværre igen så hårdt fat, at en skærpelse af restriktionerne også er nået vores område. Restriktionerne omfatter ALLE ungdomsskoleaktiviteter (se undtagelser her) og er gældende fra i dag fredag d. 11. december kl. 16:00 til den 17. januar 2021.

Læs her hvordan vi alle skal forholde os til den 3. januar 2021