UngAalborg er altid på jagt efter dygtige undervisere i forbindelse med de valgfagshold, vi udbyder til skolerne i Aalborg Kommune.

Er du mellem 18-100 år, er fagperson, klubmedarbejder eller ildsjæl som brænder for at spille sammen med unge 13-19 årige, kan du ansøge om at blive en del af UngAalborgs medarbejderstab.

Er du interesseret i at komme i betragtning, er du meget velkommen til at maile en uopfordret ansøgning + CV eller kontakte os på telefon i dagtimerne (8.15-15.00). Du skal være fagligt dygtig, indstillet på at være fleksibel og mødestabil. Som underviser på valgfagene, vil du komme til at undervise elever fra 7. – 10. klasse. Kommer du i betragtning, vil du blive indkaldt til en samtale. Inden en eventuel ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Ungdomsskolen har over 300 ansatte fagpersoner og ildsjæle. Langt de fleste er ude blandt de unge i kommunen enten som undervisere, klubmedarbejdere, projektansatte, idémagere eller igangsættere.

Send uopfordret ansøgning

Benyt dette link hvis du vil sende en uopfordret ansøgning med personfølsomme data.

Tlf. 93 52 09 00

Skoleforvaltningen
UngAalborg
Godthåbsgade 8
9400 Nørresundby

Læs eventuelt siden Velkommen som ny medarbejder så du kan få en idé om hvad du skal forholde dig til som ansat i ungdomsskolen.