Job i UngAalborg | UngAalborg / Aalborg Ungdomsskole
Vælg en side
UngAalborg er altid på jagt efter dygtige undervisere i forbindelse med de valgfagshold, vi udbyder til skolerne i Aalborg Kommune.

Er du mellem 18-100 år, er fagperson, klubmedarbejder eller ildsjæl som brænder for at spille sammen med unge 13-19 årige, kan du ansøge om at blive en del af UngAalborgs medarbejderstab.

Er du interesseret i at komme i betragtning, er du meget velkommen til at maile en uopfordret ansøgning + CV eller kontakte os på telefon i dagtimerne (8.15-15.00). Du skal være fagligt dygtig, indstillet på at være fleksibel og mødestabil. Som underviser på valgfagene, vil du komme til at undervise elever fra 7. – 10. klasse. Kommer du i betragtning, vil du blive indkaldt til en samtale. Inden en eventuel ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Ungdomsskolen har over 300 ansatte fagpersoner og ildsjæle. Langt de fleste er ude blandt de unge i kommunen enten som undervisere, klubmedarbejdere, projektansatte, idémagere eller igangsættere.

Send uopfordret ansøgning

Benyt dette link hvis du vil sende en uopfordret ansøgning med personfølsomme data.

Skoleforvaltningen
UngAalborg
Godthåbsgade 8
9400 Nørresundby

Læs eventuelt siden Velkommen som ny medarbejder så du kan få en idé om hvad du skal forholde dig til som ansat i ungdomsskolen.

Corona | Restriktioner

Kære alle medarbejdere i UngAalborg
Det er desværre igen en alvorlig dag i dag. Vi har siden foråret kæmpet med Corona, og nu har smitten desværre igen så hårdt fat, at en skærpelse af restriktionerne også er nået vores område. Restriktionerne omfatter ALLE ungdomsskoleaktiviteter og gældende indtil der sker ændringer. Der gælder særlige regler for unge med særlige behov.

Læs her hvordan vi alle skal forholde os for nu i 2021